6 redenen waarom The Vampire Diaries mijn nieuwe Netflix verslaving is

Gepost op 21 februari 2017 door Katja in tv-serie / 0 Comments

Eerlijk is eerlijk, The Vampire Diaries was zeker geen grote favoriet van me toen ik de tv-serie een paar jaar geleden voor het eerst zag. Inmiddels heb ik al een jaar Netflix en elke keer weer bleef deze serie als aanrader staan. Ik gaf het nog een kans… En de rest kan je vast raden. In. Eén. Klap. Verslaafd.

Het kan zijn dat wanneer je TVD niet hebt gezien, dat er spoilers in deze blogpost staan.

1. De humor

Het script is vrij serieus opgebouwd, maar soms worden er opmerkingen geplaatst waar ik keihard om moet lachen. De personage Damon is mijn favoriet! Zijn sarcasme druipt dan figuurlijk van de woorden die hij zegt, maar toch slaat hij altijd de spijker op zijn kop!

2. De band tussen broers

Ondanks alles wat er gebeurt, is de belangrijkste relatie die van de broers. Elke keer wanneer het lijkt alsof iets of iemand tussen hun in komt, kiezen ze aan het einde van de dag altijd voor elkaar.

3. De kostuums

In het eerste seizoen zijn de kostuums nog niet on point, maar in de seizoenen erna… Toen zwijmelde ik weg bij de prachtige kostuums en outfits in het algemeen.

4. De vrouwenpower

In het begin zijn alle meiden in de serie lieve middelbare schoolmeisjes, maar je ziet een ontwikkeling die de meiden door maken. Vervolgens veranderen de meiden in vrouwen die sterk in hun schoenen staan.

5. The Originals

6. #Team

En ik ben team… Stiles. Oké, hij is van Teen Wolf en telt totaal niet, maar ik heb nog niet eerder een serie of film gehad waarbij ik totaal niet een kant kies.

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.