7X Relaxen

Posted on December 13 2015 by Katja in Overig / 5 Comments

7xrelaxen

‘Relaxen’, ondanks dat ik het druk heb met school, stage, blog, etc. vind ik het ook heel belangrijk om mijn rustmomenten te pakken. Korte momenten of hele dagen. Even opladen is fijn en geeft je power om er weer voor te gaan!

1. Kijk een film/serie

Comedy’s of van die Highschool/college meidenfilms zijn mijn favoriet als ik even wil relaxen. Keihard lachen om de acties van de personages die vervolgens nergens opslaan. Maar maakt dat wat uit?

2. Kijk YouTube filmpjes

Doordeweeks wanneer ik geen tijd heb om een hele film of aflevering van een serie te gaan kijken dan is YouTube mijn grote favoriet. Ik volg vloggers zoals Zoella, ThatcherJoe, Oli White en nog vele anderen en vergeet BookTube niet! Ik ontspan meteen wanneer er gepraat wordt over boeken.

3. Plan een dag vrij

En ga niets anders doen dan voor je uitstaren! OkΓ©, misschien niet helemaal. Maar zorg er in ieder geval voor dat die dag geen ander doel heeft dan relaxen.

4. Maak een wandeling

Alleen voor oude mensen? No way! Ik maak graag even een rondje op deze manier kan ik mijn hoofd helemaal leegmaken. Ik laat al mijnΒ gedachten razen tijdens het wandelen en wanneer ik weer binnen ben kan ik verder met wat ik wilde gaan doen.

5. Dagboek

Net als met een wandeling kan een dagboek ervoor zorgen dat ik mijn hoofd kan leegmaken. Het is voor mij een uitlaatklep om alles op papier te zetten waar ik mee worstel.

6. Creatief bezig

Mijn favoriete bezigheid in de kerstvakanties zijn fotoboeken in elkaar zetten! Say what? Ja, foto’s plakken of tegenwoordig doe ik het digitaal. Maar ik vind het heerlijk om aan het einde van het jaar te zien welke leuke dingen ik allemaal heb gedaan.

7. Lees een boek!

My all time favorite. Je bent een boekenwurm of je bent het niet.Β πŸ˜‰

Wat is jouw favoriete manier om te ontspannen?

Liefs,

Β header31-860x280

Tags:


5 responses to “7X Relaxen

  1. Lekker op de bank met een warm drankje en een goed boek. De kerstboom aan en ik voel me helemaal ontspannen. Is weer anders in de zomer dan met een koud drankje in de tuin haha.

  2. Noem me een oud wijf, maar ik vind tegenwoordig middagdutjes af en toe ook heerlijk om even tot rust te komen en op te laden. Een serie kijken of een boek lezen is ook heerlijk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.