#BBReadathon

Gepost op 6 mei 2015 door Katja in Boeken / 7 Comments

De laatste tijd zijn er heel veel verschillende leesmarathons, maar aan deze van Blossom Books ga ik zelf ook aan meedoen. De boeken worden uitgezocht. Gezonde snacks liggen in de koelkast. Alleen nog mijn kussen opschudden en ik zit er klaar voor. 

Vanaf morgen (7 mei) om 20:00 begint de marathon en op 10 mei om 20:00 eindigt het. Tijdens de Read a thon is het ook leuk om op social media te gaan, want wie weet kan je door het weglezen van je TBR-stapel wel een leuke prijs winnen.

– Instagram: Deel jouw leesfoto op Instagram met hashtag #BBreadathon en maak kans op het vervolg op het boek dat je aan het lezen bent! (We kunnen natuurlijk wel alleen Blossom Books-vervolgen voor je regelen)

– Facebook: Update je status in ‘Reading’ (daar is helemaal een speciaal dingetje voor door Facebook aangemaakt), tag ons in je post en maak kans op het vervolg op het boek dat je aan het lezen bent – als het natuurlijk een Blossom Books-boek is 😉 (En gebruik ook daar #BBReadathon, dat zoekt lekker makkelijk voor ons).

– Twitter: Deel over je ervaringen met #BBreadathon en maak kans op een boek naar keuze!

En verder…

– Meld je op Goodreads aan in onze special Blossom Books Read-a-thon group!

– Gebruik onze speciale Blossom Books Read-a-thon Facebook Cover om aan te geven dat je meedoet (en om aan te geven dat je niet gestoord wil worden, haha). De cover zetten we binnenkort in dit event zodat jullie ‘m kunnen gebruiken!

Meer details binnenkort op deze pagina en onze site – spread the word en natuurlijk #spreathebooklove!

‘Op deze pagina’ wordt bedoelt de FBpagina.

Ondertussen ga ik uitzoeken welke boeken ik wil lezen tijdens de #BBReadathon en als jij ook meedoet laat mij vooral weten in de reacties wat jij gaat lezen. Misschien kan ik zo wat inspiratie opdoen.

Mijn updates van de Read a thon kan je volgen op twitter en instagram.

Ik wens iedereen veel plezier die meedoet en vergeet niet dat het belangrijkste is om te genieten van je boek(en)!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


7 responses to “#BBReadathon

 1. Zo jammer dat ik niet kan meedoen vanwege examens, maar als ik mee zou doen zou ik The Infernal Devices gaan lezen van Cassandra Clare denk ik 🙂

 2. Ik vind dit zo’n toffe actie, hè! Alle drie dagen lezen gaat me niet lukken. Niet eens omdat ik een verjaardag tussendoor heb, maar ook vanwege die drie dagen. Maar toch ga ik wel proberen om één dag zoveel mogelijk te lezen! Ik ben benieuwd! =D

 3. Ik doe ook mee. 😀 Maar ik ga niet echt van tevoren bedenken welke boeken ik ga lezen, want ik weet nu al dat dat niet werkt voor mij.

  • Katja

   Vandaag heb ik een artikel geplaatst met 3 boeken die ik zo ie zo wil lezen en daarnaast nog 4 opties. Die 3 boeken wil ik al zolang lezen, dat ik denk dat dat wel goed komt. De andere 4 zijn kris kras uit mijn kast gepakt. Anders werkt het voor mij ook niet. 😛

 4. Ik doe ook mee, op het programma staat: Uitlezen A court of thornes and roses, verder: The Heir, The assassin’s blade en gebroken en dan kijk ik nog wel verder. Maar het kan nog veranderen in de loop van de dagen haha

  • Katja

   Al die 3 boeken staan bij mij op de wenslijst! Allen Gebroken niet, want die heb ik al gelezen. Ik wens je veel plezier met lezen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.