Boekpresentatie ‘Oog om oog’

Gepost op 19 oktober 2015 door Katja in Boeken, evenement / 8 Comments

DSC_0577

Afgelopen zomer tijdens een brainstormsessie bij Best of YA kwam Oog om oog van Buddy Tegenbosch al te sprake. Sterker nog, de schrijver was er zelf bij! Het was erg tof om een auteur te kunnen spreken die voor mij toen nog onbekend was, maar inmiddels ben ik razend enthousiast!

Op Utrecht Centraal had ik afgesproken om samen met Manon (lid van Best of YA promotieteam) naar de boekpresentatie te gaan van Oog om oog in Eindhoven, maar voordat we daar naartoe zouden gaan wilden we eerst naar de Primark… Want fangirls, en de Primark heeft behoorlijk wat fandomkleding. Voordat we de trein in stapten spotte ik Monica. Wat bleek zij had samen met Emmy afgesproken om voor de presentatie aan naar de Primark te gaan. 4 zielen, 1 gedachten? Yup! Met z’n allen gingen we naar de grote winkelketen en we vermaakten ons daar prima, maar toch begon ons boekenhart sneller te kloppen toen we eenmaal in de boekhandel van Piere stonden.

DSC_0600

Voordat je dit boek gaat lezen, moet je één ding weten

dat het me spijt.

En dat ik het de volgende keer weer zou doen.

– Oog om oog, Buddy Tegenbosch

DSC_0599

Na een geweldige inleiding las de schrijver, Buddy, een stukje voor uit zijn boek. Ik werd meteen als lezer meegenomen in het verhaal en het liefst had ik na het stukje voorlezen het boek zelf opgepakt om meteen door te lezen. Ik vind het boek een hele sterke inleiding hebben. Een inleiding die je onthoud en niet zomaar zal gaan vergeten.

DSC_0610

Maar Buddy kan zelf nog wel zo enthousiast zijn (niet geheel onbelangrijk natuurlijk!) over zijn eigen verhaal… Maar wat vinden de lezers? Ik heb al vele reacties gehoord over het boek en tot zover allemaal positief. Erg leuk dat Emmy naar voren werd geroepen om haar mening te vertellen over Oog om oog. 

DSC_0615

Het boek had lang niet zo goed kunnen zijn zonder de steun van Buddy zijn 3 beste vrienden en zijn vader. Die tevens zijn proeflezers waren en niet te vergeten de allergrootste fans (check de onwijs toffe shirts!). Ik vond het erg mooi om te zien hoeveel support Buddy kreeg van zijn familie en vrienden.

DSC_0617

Een geweldige sfeer was er tijdens de presentatie en ontzettend veel enthousiaste mensen. Er stond dan ook een behoorlijke lange rij voor Buddy zijn neus tijdens het signeren.

DSC_0630

Maar even serieus… Ziet het boek er niet uit als een pareltje?DSC_0635

 Emmy en ik

Wat een top presentatie! Voor mijn gevoel was Buddy een geweldige host van zijn eigen boekpresentatie. Geweldig om te zien hoeveel hij kon vertellen over zijn boek, alles eromheen en de energie die hij uitstraalde! Echt een fantastisch gezicht! Ik heb zelden een auteur ontmoet die zoveel passie voor zijn werk uitstraalde tijdens zijn of haar presentatie als Buddy.

Ga jij Oog om oog lezen?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


8 responses to “Boekpresentatie ‘Oog om oog’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.