Bookish Weekly

Gepost op 15 februari 2016 door Katja in Boeken / 3 Comments

BW1

Vandaag introducer ik iets nieuws, maar ook zeg ik meteen iets gedag… Ik ben namelijk iets aan het testen geweest en naar aanleiding daarvan is deze post gemaakt. Lees je mee?

Ik vind het te gek om video’s te maken en ik heb veel leuke reacties daarop gehad. Ook minder leuke, maar dan was het altijd opbouwende kritiek en daar heb ik heel veel aangehad. Na wat uittesten op mijn blog ben ik tot een besluit gekomen. Mijn blog zegt gedag tegen mijn video’s, maar ik nog niet van de video’s.

Video’s maken vind ik ontzettend gaaf om te doen, maar ik wil ze blijven maken in het Engels. Al begrijp ik dat het dan niet echt logisch is om die video’s op een Nederlandstalige blog te plaatsen, dus daarom ga ik vanaf nu het video’s maken en het bloggen los van elkaar zien. Op dit moment versterkt het elkaar niet, sterker nog het hindert juist.

Ondanks dat er een ontzettend gaaf project bezig is voor mijn BookTube zegt mijn blog voor nu vaarwel tegen de video’s. Tegen de tijd dat het ontzettend gave dingetje, dat project dus, online staat dan houd ik jullie meteen op de hoogte. En daarom vandaag mijn laatste filmpje die ik op mijn blog laat zien…

Ik zei aan het begin van deze post dat ik dag zeg, maar ook een hallo. Hierbij presenteer ik Bookish Weekly! Het is de bedoeling dat ik (bijna) elke week vlog over mijn boekige dingen die ik die week heb meegemaakt. Van welk boek er op mijn nachtkastje ligt tot mijn stage bij het Best of YA! Het komt allemaal voorbij en hier mijn eerste filmpje!

https://youtu.be/RrhzOfPR_RU

Wegens een leesdip loop ik een week achter, maar die haal ik snel weer in!

Super bedankt iedereen voor het meedenken over de filmpjes en als jij geen enkel filmpje wilt missen… Klik dan hier en abonneer op mijn kanaal.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Bookish Weekly

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.