Bubble tea in Charlottenburg, Berlijn

Posted on February 11 2022 by Katja in Reizen / 0 Comments

Als ik iets mis aan wonen in Charlottenburg, dan is het wel de mooie architectuur, handig treinstation en bubble tea. Voor dat laatste heb ik een uitgebreide smaaktest gedaan!

Lamis cupandgo
De plek van verschillende K-pop events! Ik ben hier twee keer naar een cupsleeve event geweest en ik vind het zo leuk dat de organisatoren van het event enorm goed samenwerken met de medewerkers van deze plek. Sterker nog, zij zullen zelfs de eersten zijn die de muziek harder zetten.Β 
Naast al die gezelligheid is er ook bubble tea! Ze hebben enorm veel keuze kwa smaken, toppings en zelfs jellys. Het enige nadeel die ik kan noemen is dat ik het jammer vind dat je niet zelf de zoetheid kan bepalen, want 100% is voor mij echt te zoet. Maar de keuze die ze hebben maakt het zeker goed. Voor de liefhebbers hebben ze ook milk tea, shakes, standaard koffie’s, smoothies (mijn favoriet!) en mocht je trek hebben dan hebben ze ook bubble-waffel.

The Alley
Deze plek is een hotspot met name onder de jeugd die nog naar de middelbare school gaat. Het is dus zeker aan te raden om op tijden te gaan wanneer school nog niet uit is, want anders kan je hier een behoorlijk lange rij verwachten.
Ze hebben verschillende bubble tea’s, maar de meest bekende drankje die ze hier serveren is op het moment de Dalgona Brown Sugar Deerioca serie en ik koos voor de Milk variant. Vanwege de koffie wordt dit drankje niet met bubbles gemaakt maar met tapioca. Tapioca is persoonlijk niet mijn favoriet, want ik heb liever bubbles en de frisse fruitige smaak die daarbij komt kijken. Echter, voor drankjes op koffie basis is tapioca de beste keuze en ik heb dan ook zeker genoten van mijn drankje.

Ulteamate
Save the best for last! Dit is mijn favoriete bubble tea plek die ik in Charlottenburg heb uitgeprobeerd! Ik ben er naar meerdere geweest, maar dit is de enige plek waar ik zeker meer dan vijf keer ben geweest in de tijd dat ik in deze buurt woonde.
Ze hebben milk tea, ice shakes, fresh soda en natuurlijk bubble tea! De keuze voor bubbles is een stuk minder dan bij de twee bovenstaande bubble tea plekken, maar toch is Ulteamate mijn favoriet. Ik vind hun bubble tea fruitig en fris smaken, daarnaast is het super fijn dat je zelf kan bepalen hoe zoet je je drankje wilt hebben. Voor mij is 50% perfect. De fresh soda’s zijn ook heerlijk en ik denk ook juist perfect om te drinken in de zomer. 

Ik kan niet wachten om terug naar Berlijn te gaan en andere bubble tea plekken uit te proberen en om bij Ulteamate nog meer van hun menu uit te proberen!

Liefs,

Tags: , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.