Bucket list Exeter Update #4.2

Gepost op 3 februari 2015 door Katja in Bucket List, persoonlijk / 4 Comments

Wow, mijn eerste week in Engeland zit er al weer op. En wat is de tijd snel gegaan. Al lijkt het door de hoeveelheid informatie die ik afgelopen week heb geleerd dat het al langer is, maar dat is zeker op een goede manier. :) 

Dinsdag

Going to work! Dag 2 en vandaag spraken wij met de klant van het bedrijf waarmee wij voor deze 4 weken in zee gaan. Maar eerst laat ik jullie zien waar ik naar kijk zodra ik in de ochtend de deur uitstap.

DSC_0006

DSC_0004

Mijn huis voor de komende 4 weken. Even wennen als je al meer dan 19 jaar in een woonboerderij woont, maar ach het is een keer wat anders. Ik geef wel toe dat mijn eigen bed lekkerder slaapt.

Op dinsdag lag de focus op het bedrijf waarmee we samenwerken voor de komende periode. Helaas kan ik hierover niets meer vertellen in verband met privacy.

Woensdag

DSC_0009

De dagen zitten redelijk hetzelfde in elkaar. In de ochtend krijgen wij eerst uitleg over verschillende onderdelen in een bedrijf. In de eerste week lag de focus op het creëren van ideeën, doelgroep en marketing. Terwijl deze week meer gericht is op social media.

Woensdagavond na het werk waren Amanda en ik gesloopt en zijn we om onze energie level weer op peil te krijgen naar Costa gegaan. Costa is de Starbucks in Engeland. Niet dat Engeland geen Starbucks heeft, maar Costa is hier veel populairder. Beide hadden wij een Flat White. Zeker een aanrader als je cafeïne nodig bent.

Donderdag

Op donderdag kwam er een filmploeg langs. Ha juist ja, nu ik die zin teruglees is het wel erg apart. Maar goed, er kwamen dus mensen om te filmen over het gebouw waar we inzitten met het programma Corkscrew. Op precies te zijn, kwamen ze filmen op de verdieping waar wij zitten. Neil, onze mentor, heeft namelijk nog een bedrijf zitten op de verdieping waar ook Corkscrew zit. En de filmploeg kwam langs om dat bedrijf van Neil te filmen.

Erg interessant en leerzaam. Ik had nog een heel leuk gesprek met de cameraman (Hij was 21, net afgestudeerd). Over filmtechnieken en over van alles en nog wat. Na de hele middag achter de filmploeg aangelopen te hebben (Wij hielpen de filmploeg met licht en we vroegen dingen aan hun over filmen. Aangezien wij voor het bedrijf waar wij voor werken, ook als het goed is gaan filmen, dus even mee kijken hoe professionals het doen kan zeker geen kwaad.). Gingen we de dag samenvatten met elkaar en dingen bespreken hoe wij het zelf straks gaan aanpakken.

In de ochtend maakte ik onderstaande foto en in de middag de foto daar weer onder. Dit is het uitzicht van het ‘kantoor’ van Corkscrew.

DSC_0011

DSC_0034

Is het niet een pracht gezicht? Ik vind van wel en ik ben echt super blij met bovenstaande foto! En nee er is geen filter over deze foto geplaatst, dus vandaar dat ik er extra trots op ben. 🙂

In de avond gingen Amanda en ik de stad verkennen, Exeter. Na een soort van verkenningstocht eindigden wij bij een Italiaan, Bella Italia. Heerlijk was het daar!

DSC_0037

Voor het toetje gingen wij naar Costa, waar wij beiden een warme chocolademelk namen (Mag ik er trouwens even op wijzen dat het in het Engels leuker klinkt? Hot choco… Ja dat vind ik leuker klinken). En ik nam daarbij….

DSC_0038

Chocolate tea cake – is een grote chocolade bol, met erin marsmellow, laagje aardbei jam en chocolade cake. Ha dat was zeker smullen! Ik zal het denk ik niet snel weer nemen, aangezien het heel machtig is, maar het was zeker een lekkere ervaring.

Vrijdag

Beerfriday! Om het weekend in te luiden drinken we gezellig met z’n allen een biertje om 5 uur in de middag. Tja, dat is een keer wat anders dan meteen naar huis gaan. 🙂

Niet dat ik aan de bier ging, want Amanda en ik waren veel te druk bezig om ons tripje naar Bristol te regelen voor de volgende dag.

Zaterdag

Op naar Bristol! Hoe en wat we gedaan hebben in Bristol zal ik binnenkort in een verslag laten zien.

Eeuwige roem voor degene die kan raden wat Amanda en ik onder andere hebben gedaan in Bristol. Wat denk jij wat wij hebben gedaan? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , ,


4 responses to “Bucket list Exeter Update #4.2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.