De dag van Book Release Hof van Doorns en Rozen

Posted on February 29 2016 by Katja in Boeken, evenement / 3 Comments

DSC00172

Een prachtig boek Hof van Doorns en Rozen vertaald van het Engels naar het Nederlands en dat vieren op een prachtige locatie? Yes, please! De hele middag leek wel als een roes voorbij te gaan. Van luxe lunchen tot lopen in de kasteeltuinen van Kasteel De Haar. Lees je mee?

Zaterdag 26 februari. Mijn ochtend begon… hectisch… Mijn mobiel en ik zijn het de laatste tijd niet eens en daarom moest mijn mobiel (a.k.a. de wekker) mij laten zitten. In plaats van dat ik om half negen in de ochtend gewekt werd door mijn wekker, schoten mijn ogen om tien voor tien open. Ik had toen nog maar tien minuten voordat ik naar het station moest lopen. Snel kleding aan, make-up en ontbijt in mijn tas en hup naar het station!

DSC00156

Op het station kwam ik Lieke en Emmy tegen en terwijl we aan het bijkletsen waren deed ik mijn make-up op en werkte ik mijn ontbijt weg. Het was even stressen, maar gelukkig kon ik er na die tijd in de trein wel om lachen.

elfje

Met Emmy wachten totdat alle gasten er zijn

ik

Emmy die haar nieuwe camera uitprobeert

DSC00159

Ik had een dubbele rol, niet alleen kwam ik als blogger op de book release party ook ontving ik de gasten als afdelingsassistent marketing. Nadat alle gasten binnen waren stond er een overheerlijke lunch op ons te wachten. We begonnen met een tomaten-pompoensoep en eindigden met een warme drank. In mijn geval was dat een latte macchiato om mijn cafeïne gebrek van die ochtend te vullen.

DSC00163

Jaw drop!

DSC00164

We kregen een rondleiding door het kasteel. Er werd veel uitgelegd over de architectuur en de geschiedenis van het kasteel. Binnen in het kasteel mochten we geen foto’s maken.

Het voordeel van een rondleiding vind ik dat er veel wordt uitgelegd. Het nadeel van een rondleiding vind ik dat het te snel gaat. Ik had graag bij sommige dingen langer stil willen staan. Er zijn namelijk zoveel details in de architectuur aangebracht. Hierdoor had ik meteen zin om opnieuw een tripje te plannen naar Kasteel De Haar.

groep

Groepsfoto!

DSC00169

Collega Jessie, Yara en ik

Het was een heerlijke middag om te kletsen over boeken en met name het boek Hof van Doorns en Rozen. Tijdens de rondleiding was ik mij de hele tijd aan het voorstellen hoe het kasteel eruit zou zien in het boek. Welk detail van de architectuur in Kasteel De Haar kan ik terug vinden in het boek? Daarnaast zat er ook een kamer tussen waarbij het leek of die rechtstreeks uit De Selectie van Kiera Cass kwam.

Heb jij Hof van Doorns en Rozen al gelezen?

Liefs,

 header31-860x280

Tags:


3 responses to “De dag van Book Release Hof van Doorns en Rozen

  1. Ria Potze

    zo dat is een mooie locatie, inderdaad vast de moeite waard om dit nog eens op je gemak te bekijken

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.