De Verminkte Koning (Hardcover) Winactie

Gepost op 16 juni 2021 door Katja in Boeken / 7 Comments

Nog een week tot Het oordeel van de Wolf verschijnt, daarom leek het me een goed idee om een winactie te houden met het eerste deel van Nikolai zijn duologie.

[Waarschuwing: wanneer je deze blogpost leest, dan heb je hopelijk ook de Grisha trilogie en de Kraaien duologie gelezen, want anders ga je spoilers lezen.]

De Verminkte Koning – Leigh Bardugo
Nikolai Lantsov heeft altijd al een talent gehad voor het onmogelijke. Niemand weet precies wat hij heeft meegemaakt tijdens de bloederige burgeroorlog in zijn land – en dat wil hij graag zo houden. Nu zijn vijanden zich verzamelen aan de verzwakte grenzen, moet de jonge koning een manier vinden om Ravka’s geldkist te vullen, nieuwe allianties te vormen en de groeiende dreiging voor het eens zo grote Grishaleger stoppen.

Maar elke dag wordt een duistere kracht in hem sterker, die alles wat hij heeft opgebouwd dreigt te verwoesten. Met de hulp van een jonge monnik en een legendarische Stormblazer reist Nikolai naar alle uithoeken van Ravka, om de diepste magie op te zoeken en zo de verschrikkelijke erfenis in zijn lichaam te verslaan. Hij zal alles moeten riskeren om zijn land en zichzelf te redden.

Wil jij De Verminkte Koning (Hardcover) winnen? Dit is hoe je kans maakt:

 • Geef in de reacties antwoord op de volgende vragen:
  Wie is jouw favoriete personage uit de Grishaverse?
  En waarom?
 • Deel deze winactie op social media en tag @thatblondewoman @blossombooks.
 • Je bent woonachtig in Nederland.
 • Meedoen kan tot en met 24 juni 2021. Daarna wordt de winnaar per mail op de hoogte gesteld.

Liefs,

Tags: , , , ,


7 responses to “De Verminkte Koning (Hardcover) Winactie

 1. Marieke

  Ohh mijn favoriete personage is sowieso Jesper, vooral omdat hij zo’n heerlijk personage is. Comic relief is altijd ondergewaardeerd, ik vind dat Leigh Bardugo dat met hem écht goed heeft neergezet. De Kraaien waren sowieso mijn favorietjen, 100% leuker dan de Grisha trilogie!

 2. Jennifer

  Mijn favoriet is dan toch Nicolai. Hij is lekker mysterieus, heeft heerlijke humor en wie wil nou niet stiekem een ontbijtje eten met deze charmeur?

 3. Ilja

  Mijn favoriet is Nina! Ze heeft karakter en diepgang en ik vind haar ontzettend grappig. Daarnaast deelt ze mijn voorliefde voor wafels <3

 4. Kim van Merode

  Mijn favoriete personage is Kaz. Hij heeft een trauma opgelopen en ik vind het geweldig om te lezen dat hij beetje bij beetje zichzelf steeds meer open stelt voor mensen om zich heen.

 5. Mijn favo karakter is Kaz! Heel cliché maar gewoon hoe hij voor alles een plan bedenkt en alles over heeft voor zijn vrienden. Misschien is hij ook mn favo omdat hij precies de vriend is die iedereen ongedacht nodig heeft.
  Ook vindt ik zijn karakter diepgang hebben like je ziet hem groeien als persoon door het verhaal heen

 6. Lastig! Qua boek Kaz die overal wel raad mee weet en stiekem toch wel een klein hartje heeft. Qua serie Jesper natuurlijk door zijn humor en hoe hij met problemen omgaat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.