December doelen

Posted on December 2 2019 by Katja in persoonlijk / 0 Comments

Nog één maand van 2019 te gaan, maar dat betekent niet dat je geen doelen meer hoeft te halen!

Feestjes, borrels en nog meer sociale verplichtingen. Denk je ook aan jezelf deze maand? De december maand is zo veel meer dan alleen feesten en sociaal doen. Deze maand heb je als nog 31 dagen om voor de laatste keer dit jaar bezig te gaan met je doelen.

Elke maand schrijf ik 3 tot 5 doelen op in mijn bullet journal. Voor deze maand heb ik gekozen voor 5 doelen. Mijn bedrijf en ik zitten helemaal in de flow en daar laat ik geen enkel feestje tussen komen. Dat soort dingen kosten mij namelijk energie en mijn werk en hobby geven mij juist energie.

10 boeken lezen
Naast de stapel manuscripten die ik lees per maand, hoop ik deze maand ook 10 boeken te mogen lezen.

Elke week 4 blogs plaatsen
De laatste tijd schoot dat er vaak bij in, maar het is wel mijn doel om 4 blogs per week te posten. Deze maand hoop ik dat vol te houden zodat het weer een gewoonte wordt. En ik 2020 goed kan beginnen om dat jaar ook elke week 4 blogs te plaatsen.

Elke dag in december iets creatiefs doen
Ik wil deze maand elke dag iets creatiefs doen. Of het nou tekenen, schilderen, schrijven of iets totaal anders is!

Samenwerkingen afronden
Woehoe, deze maand heb ik nog samenwerkingen staan voor deze blog! 2 nationaal en hopelijk ook nog 1 internationaal. De internationale samenwerking is nog even de vraag of ik het op tijd ontvang en anders schuif ik het door naar januari.

Nieuw onderdeel bedrijf opzetten
Afgelopen jaar deed ik het rustig aan met mijn bedrijf. Ik vond het ook belangrijker om mezelf de tijd te gunnen om erachter te komen wat ik nou echt leuk vind en wat haalbaar is. Deze maand wil ik gebruiken om het plan voor een nieuwe onderdeel op te gaan zetten, zodat ik het per januari kan gaan uitvoeren.

Elke maandag in december zal ik een update plaatsen over hoe het gaat met mijn december doelen. Het gaat er trouwens niet om dat ik ze allemaal haal. Voor mij is het belangrijk dat ik er bewust mee aan de slag ga. En mocht iets totaal niet lukken, dan is dat ook okΓ©. Ik ga mezelf niets opleggen of er moeten van maken. Dit doe ik voor mezelf, omdat het mij gelukkig maakt.

Welke doelen stel jij deze maand?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.