Deventerboekenmarkt ’19

Gepost op 7 augustus 2019 door Katja in Boeken, evenement / 1 Comment

Op zondag 4 augustus vond de jaarlijkse boekenmarkt in Deventer plaats en natuurlijk ging ik heen!

Super gezellig ging ik samen met mijn moeder naar de boekenmarkt. Om daar op tijd te zijn, moesten we al heel vroeg opstaan en namen we de eerste trein die reed. Meteen na aankomst gingen we naar de Bagel & Beans om een koffie te drinken en een warme bosbessenmuffin te eten. Heerlijk!

Doordat het zo vroeg was dat we gingen was het nog best rustig op de markt. Ik kan trouwens zo genieten van boekevenementen. Want het klinkt zo stil in vergelijking met andere markten. Iedereen is opzoek naar hun volgende boek.

Na de koffie stopten we bij een paar kraampjes en gingen daarna door naar Blossom Books. Daar kocht ik twee keer een deel twee uit een serie. Zo fijn! Nu heb ik de Everless duologie compleet en kan ik me met het volgende Iskari deel me alvast voorbereiden op het laatste boek in de trilogie die in november uitkomt.

Daarna kocht ik ook nog een mooi sprookjesboek van de gebroeders Grimm uit 1984. Het was de tweede druk na die van het origineel uit 1940. Dus ja, ik was helemaal in mijn nopjes.

Nadat we bijna de hele markt hadden afgelopen besloten we om te gaan lunchen. Na de lunch doken we nog even de stad in. Liepen in knusse steegjes, bewonderden de architectuur en gingen nog wat winkels in.

Ben jij ook naar de boekenmarkt geweest? Zo ja, heb je leuke boeken gekocht?

Liefs,

Tags: , ,


One response to “Deventerboekenmarkt ’19

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.