Dr. Martens in de spotlight #2: 1461 Soft Pink

Gepost op 14 juli 2017 door Katja in Mode / 0 Comments

 

 

Mijn favoriete merk schoen is Dr. martens. Ik ben zelfs zo dol op dit merk dat het de inspiratie was voor het logo van deze blog en de kleurencombinatie die je op dit stukje internet ziet. In deze spotlight laat ik mijn laatste aankoop zien van mijn collectie. Kijk je mee?

Deze versie is een moderne kijk op ons iconische 1461 model. Het is gemaakt van ons nieuwe Aunt Sally leer, een topkwaliteit leer met fijne structuur, in een monotone stijl: het leer, de veters, de veterogen, de stiksels en de zool zijn allemaal volledig wit of volledig zwart. We werkten hem af met een moderne rits aan de buitenzijde.

Ik was al een tijdje opzoek naar een lage variant van de Dr. Martens schoen. Normaal draag ik het 1460 model, maar deze schoen is een 1461. Met de zachte roze kleur is het een mooie schoen voor in de lente en zomer. Ik wilde graag een lage paar Dr. Martens, aangezien het 1460 model te warm is voor met het zonnige weer. Maar tegelijk vind ik het belangrijk dat de schoenen lekker zitten en dat ik er lang op kan lopen. Door het uiterlijk van de schoen past het zowel bij een zomerjurk als bij een chique outfit. Mijn favoriete combinatie die ik tot nu toe heb gemaakt met deze schoenen is met een licht kleurige high waist jeans en een witte blouse die op cropped hoogte geknoopt is.

In het begin lopen de schoenen behoorlijk stug. Maar na een paar keer de schoen gedragen te hebben zitten ze heerlijk.

Deze schoen heeft een leuk detail. Een rits aan de zijkant met daarop het logo. Het zorgt ervoor dat de schoenen speels ogen en daardoor niet al te net zijn, maar alsnog kan het ook voor mijn zakelijke afspraken.

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.