Tv-serie update #4

Gepost op July 12 2017 door Katja in tv-serie / 2 Comments

Een TV-serie update van een dame die weinig vrije tijd heeft op het moment vanwege alles wat ze voor school moet doen. Geen grap, het is echt nog even de laatste dingen doen voor school. Aangezien ik veel moet lezen daarvoor vind ik het fijn om in mijn vrije tijd series te kijken. Kijk en lees je mee met mijn TV update?

Famous in love

Ik wilde deze serie heel graag zien vanwege Bella Thorne. Ik vind haar een grappige actrice en het leek mij leuk om meer vanย haar acteerwerk te zien. In het begin vond ik deze serie wel okรฉ. Het kijkt fijn weg en je hoeft er niet veel over na te denken. Daarnaast laat deze serie ook zien dat het leven in LA lang niet altijd een feetje is. Maar toen ik er echt over na begon te denken wat ik van deze serie vind, dan is mijn mening toch anders. Het script vond ik namelijk best een punt. Het script was lang niet altijd even sterk en ik zet vraagtekens bij sommige acteurs. Toch raad ik deze serie aan voor wanneer je niet te veel wilt nadenken bij een serie.

Supergirl

Ik ben op het moment in een DC comic mood. Het was voor mij heel lang Marvel, maar op het moment is het dus DC. Ik vond deze serie enorm tof en gaaf. De acteurs vind ik enorm leuk en hebben ook chemistry. Iedereen zit duidelijk in hun rol. Misschien is het soms ietwat te stereotype, maar desondanks komen ook feministische onderwerpen aanbod. Daar werd ik enorm blij van. Deze serie is een serie over sterke vrouwen en de liefde tussen zussen.

The Flash

Wanneer deze post online gaat ben ik in een bui van The Flash. Wanneer ik niet bezig ben met school, dan staat deze serie ter afleiding aan. Supergirl had ik namelijk al afkeken tot zover het op Netflix staat en er zitten veel verwijzingen in van The Flash. Dus daarom begon ik deze serie. Echter wordt er in de serie veel verwezen naar Arrow. Ik kijk duidelijk de DC TV-series verkeerd. Want de volgorde had eigenlijk Arrow, The Flash en dan Supergirl moeten wezen. Oeps! In ieder geval vind ik dit een leuke serie. Ik moest er even inkomen, omdat Supergirl zo anders is, maar ik vind het nu heerlijk om te zien. En de humor in deze serie is echt zo fijn!

Outlander

Een tijdje terug was ik begonnen aan het tweede seizoen, maar ik moet zeggen dat ik deze toch minder leuk vind dan seizoen รฉรฉn. Ik weet niet precies wat het is. Of het nou er aan ligt dat het verhaallijn complexer begint te worden of dat het komt dat het grootste gedeelte van de serie zich afspeelt in Frankrijk in plaats van Schotland.

The 100

Deze serie komt bij met vlagen dat ik het leuk vind. De ene keer kan ik hiervan aflevering na aflevering zien en dan zijn er momenten dat ik er maanden niet naar kijk. Op het moment ben ik in die laatste fase. Ik denk dat het komt dat ik in de DC comics mood ben.

Pretty Little Liars

Ik was 14 volgens mij toen ik de eerste aflevering van deze show zag. Inmiddels ben ik 21. 7 jaar. 7 jaar lang wist deze serie mij te boeien. Heel veel mensen zeiden online dat ze de laatste aflevering niet zo goed vonden of ronduit slecht. Om eerlijk te zijn was ik blij met het einde. Het was zo’n mooi afgerond geheel. De serie was misschien aan het einde minder spannend dan anders, maar juist dat vond ik zo fijn. Ik kon daardoor elke scene kijken zonder bang te hoeven zijn dat er horror achtige beelden voor mijn ogen zouden verschijnen. Daarnaast vond ik het zo leuk om alle personages volwassen te zien. Het was een mooie 7 jaar en ik zal Pretty Little Liars missen.

Welke TV-serie kijk jij op het moment?

Liefs,

Tags:


2 responses to “Tv-serie update #4

  1. Haha, als je DC echt goed wilt doen moet eigenlijk ook nog beginnen aan Legends of Tomorrow, die staat nu overigens ook op Netflix. Arrow is inderdaad een beetje de basis van waaruit The Flash en Legends of Tomorrow zijn gekomen. Supergirl stond eerst op zichzelf en was eerst ook van een ander netwerk, maar toen deden ze een crossover met The CW, en inmiddels is The CW ook eigenaar van de Supergirl.

    Famous in Love benoemde ik toevallig ook in mijn overzicht gisteren. Lekkere wegkijk-serie, maar kwalitatief niet bepaald sterk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.