Eden Perfumes

Gepost op 15 december 2018 door Katja in Cosmetica / 2 Comments

Eden Perfumes, een must visit voor iedereen die vegan of vegetarisch is en naar Brighton gaat. Oh, en allemaal als je opzoek bent naar een nieuw geurtje. Bij Eden heb ik mijn favoriete parfum gevonden. Hoe ik die geur heb gevonden? Dat kan je lezen in deze blogpost. 

Eden Perfumes verkoopt parfums die 100% vegan zijn en niet getest op dieren. Daarnaast denken ze ook nog aan de wereld om ons heen. Als het flesje van de parfum leeg is, dan kan je het bijvullen. Je betaalt dan niet het volle bedrag, maar een gereduceerd tarief. Vullen? In plaats van dat de parfum voorverpakt is, wordt het gevuld waar je bij staat. Dit is hoe de winkel er uitziet. 

 Ik ging naar de Eden vestiging in Brighton op Western Road. Dat is de grootste Eden winkel met de meeste geuren. In Brighton zit er ook nog eentje in The Lanes. Mocht je niet verder komen dan Londen, dan heb je geluk! Sinds kort is daar ook een vestiging. Aan Western Road werd ik verwelkomd met een grote glimlach. Een van de mensen liep met me mee door de winkel. Op basis van een paar kernwoorden gingen we opzoek naar de juiste geur voor mij. 

No.479 Molecular 1 – Woody Floral Musk Unisex

Ik wilde gaan voor een parfum die mij doet denken aan wandelen in een bos op een koude winterdag terwijl de eerste bloemen zich al een weg naar boven vinden. En dat is precies Molecular 1. Hoofdingrediënten zijn: musk, hars en hout. 

Eden heeft voor iedereen wat: vrouwen, mannen of toch liever unisex zoals ik. Het personeel in de winkel is vriendelijk en helpen je graag met het uitzoeken van het juiste geurtje. Ook als je niet zonder dat ene geurtje kan die nog wel wordt getest op dieren. Eden helpt je graag met het zoeken van een vegan vervanger. Zo kan je op hun website bekende geurtje intikken en de zoekmachine helpt je met het vinden van een vegan variant. 

Ik ben in ieder geval razend enthousiast en kan niet wachten om terug naar Eden te gaan om nog meer geurtjes in hun winkel te proberen. Shop je liever online, check dan hun website: https://www.edenperfumes.co.uk/ 

Liefs,

Deze blog bevat mijn eigen mening is geen onderdeel van een samenwerking. 

Tags:


2 responses to “Eden Perfumes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.