Een avontuurlijk 2019

Posted on January 31 2019 by Katja in Schrijfsels / 0 Comments

Op de laatste dag van de maand januari kom ik nog even aan met een blog over mijn 2019. Hoe ik het van plan ben om het vorm te geven. Welke avonturen ik hoop te mogen beleven. Want er valt genoeg uit het leven te halen.

Waarom ik deze blog nu pas schrijf? Simpel. Hiervoor zat ik nog te veel met mijn hoofd in Winterswijk. Helemaal in het museum. Ik begon namelijk 2019 nog in een functie die ik nog maar 15 dagen zou gaan dragen. Op de 15de verhuisde ik naar Meppel en daarna wilde ik gewoon even vrij. Chillen. Mijn tijd nemen. Settelen op mijn nieuwe plekje. Maar morgen is het 1 februari. Niet alleen het begin van een nieuwe maand, maar voor mij is het ook het begin dat ik echt helemaal los kan gaan. Hup, aan de slag met mijn bedrijf. Op naar nieuwe avonturen.

Zodra ik het besluit had genomen om te stoppen met school had ik ook besloten om volledig met mijn eigen bedrijf aan de slag te gaan. Misschien is het ondernemerschap wel het grootste avontuur die aan ga dit jaar. Ik zou zenuwachtig kunnen zijn. Ik had namelijk niet veel voorbereidingstijd en had vanaf december ΓΌberhaupt geen tijd meer om naast de blog ook nog veel tijd te stoppen in het bedrijfsgedeelte. Eenmaal in Meppel deed ik het ook rustig aan, maar gelukkig mag ik zeggen dat ik al met een paar bedrijven in gesprek ben. Hopelijk lukt alles en kan ik straks volledig rondkomen van mijn bedrijf. Maar zenuwachtig? Dat ben ik niet.

Het is niet mijn plan om dit jaar te verhuizen. Volgens mij is dat in jaren al niet voorgekomen. Of nou ja, Meppel als basis is ook goed. Wat kan ik zeggen? Ik ben dol om nieuwe plekken te ontdekken en vind het geen probleem om zo nu en dan mijn tijd ergens anders door te brengen. Reizen? Die vraag zal ik binnenkort in een andere blogpost beantwoorden. Ik hoop in ieder geval dat ik vaak mag reizen dit jaar. Een weekend weg in Nederland en een week naar het buitenland staan in ieder geval al gepland.

Maar wat verwacht ik voor de rest van 2019? Eigenlijk heeft alles te maken met That Blonde Woman en met reizen. Niet erg verrassend ben ik bang. Maar het zijn grote onderdelen van mijn leven. Ik heb namelijk een financieel doel in gedachten die ik in stappen wil gaan bereiken. Niet te vergeten wil ook nog wat reisjes naar het buitenland maken. Sowieso naar één land waar ik nog nooit ben geweest. Het lijkt me super om ook in het buitenland te kunnen werken voor mijn bedrijf. Niet perse meteen een opdracht in het buitenland, maar het mag ook zo zijn dat ik voor langere tijd in het buitenland ben. Daarnaast hoop ik een paar mooie opdrachten binnen te mogen halen voor mijn bedrijf. Samenwerken met andere bedrijven met wie ik nog nooit eerder mee in zee ben geweest.

Klinkt allemaal wel als een hele mooie droom, maar ik ben ervan overtuigd dat ik al die dromen waar kan maken. Misschien niet in een jaar. Dat is okΓ©. Ik ga hard werken, plezier hebben met mijn vrienden en er allemaal van genieten terwijl ik dit nieuwe avontuur aan ga.

Welk avontuur ga jij in 2019 aan?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.