Essence My Skin producten

Gepost op 17 november 2014 door Katja in Cosmetica / 0 Comments

Al een tijdje heeft Essence de My Skin producten in het assortiment, maar vandaag geef ik mijn mening over de gel en cream. Ik heb een erg vette huid en ik zweet snel, dat is niet een bepaald goede basis voor make-up. Voor mijn gevoel was ik al een eeuwigheid opzoek naar een product die ondanks dat ik een vettige huid heb blijft zitten.  En ik denk dat ik het gevonden heb! 

DSC_0303[1]

Mattifying cleansing gel – Zodra ik mij in de ochtend heb gewassen dan pak ik een washand en maak het extra nat hiermee ga ik over mijn gezicht. Ik maak mijn gezicht hierna niet droog, maar ik houd het vochtig. Vervolgens doe ik een beetje gel op mijn vingertop en masseer het in kringetjes over mijn huid. Het voelt in het begin erg plakkerig aan, maar dat is juist goed. Masseer de gel net zolang totdat je huid niet meer plakkerig voelt of zodra er een laagje schuim ontstaat en spoel het gezicht af met lauw water. Nu laat ik mijn gezicht even met rust, vaak ga ik op dit moment ontbijten en doe ik later de rest van mijn cosmetica producten op.

Maar wat vind ik nu eigenlijk van het product? In het begin moest ik er wel even wennen dat ik dit product zorgvuldig aan moet brengen, dat kost eerst tijd maar daarna denk je er niet meer aan. De gel reinigt mijn huid in de ochtend en mijn gezicht vind ik er wakkerder uit zien. Ik heb het idee dat mijn huid langer vet vrij blijft dan wanneer ik de gel niet gebruik. Met andere woorden ik vind het een top product die standaard in mijn ochtendroutine zit. Dit is het eerste product die ervoor zorgt dat mijn huid niet vetter maakt dan dat het is en dat is voor mij een uitkomst. Ik kan dit product aan iedereen aanraden met een vette huid.

DSC_0305[1]

Mattifying cream – Als je een vette huid hebt dan is dit product wat minder fijn. De cream is bedoelt om na de gel aan te brengen. Ik heb de cream gebruikt met verschillende weersomstandigheden en ik vind het alleen fijn wanneer het buiten erg koud is. Maar wanneer het warm weer is heb ik het idee dat de cream mijn huid niet laat ademen. Vandaar dat ik de cream niet heb opgenomen in mijn ochtendroutine.

DSC_0302[1]

De gel is mijn grote favoriet in de ochtend en de cream zal ik aankomende winter meer gaan gebruiken. Wat ik wel en nadeel vind aan de producten is dat de beschrijving niet in het Nederlands erop staat. Het is niet dat ik geen Engels kan, maar Nederlands leest net even makkelijker in de ochtend.

Deze producten zijn te koop bij de Kuidvat.

Gebruik jij huidproducten? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.