Exclusieve voorpremière: The 5th Wave

Gepost op 25 januari 2016 door Katja in evenement, Films / 3 Comments

the5.1

De kaartverkoop van de boekverfilming ‘The 5th Wave’ op woensdag 27 januari is officieel gestart! Gebaseerd op het boek ‘The 5th Wave’ van Rick Yancey!

In de nieuwe spectaculaire film The 5th Wave is door een buitenaardse invasie het grootste deel van de aarde en de wereldbevolking weggevaagd.

 

De eerste golf: duisternis, De tweede golf: verwoesting, De derde golf: infectie, De vierde golf: invasie, De vijfde golf…

In de nieuwe spectaculaire film The 5th Wave is door een buitenaardse invasie het grootste deel van de aarde en de wereldbevolking weggevaagd. De zestienjarige Cassie (Chloë Grace Moretz) is op de vlucht en probeert wanhopig haar jongere broertje Sam te redden die is meegenomen door een groep militairen.

Wanneer ze zich voorbereidt op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde golf besluit Cassie samen te werken met een geheimzinnige jonge man – ook al weet ze dat ze niemand meer kan vertrouwen…

Woensdag aanstaande is er een exclusieve voorpremière van The 5th Wave in de Pathé Amersfoort. En jij kan daarbij zijn! Reserveren kan nu via deze link. Inclusief hapje & drankje bij aanvang om 18:00. Naast de mogelijkheid om prachtige prijzen te winnen is boekenhandel Speelboek uit Amersfoort ook aanwezig met diverse goodies en boeken. Om 18:40 gaat de film van start en zal ik klaar zitten met mijn popcorn, jij ook?

Op het moment dat ik dit blogje typ ben ik het boek nog aan het lezen. En om eerlijk te zijn moest ik moeite doen om dit blogje te typen, aangezien het bijna onmogelijk is om het boek weg te leggen. Daarom heb ik hoge verwachtingen van de film. Al is dat niet helemaal handig, omdat boekverfilmingen meestal tegenvallen. Maar ik ben ervan overtuigd dat Chloë een overtuigde Cassie kan neerzetten. Daarnaast ben ik toe aan een goede actiefilm. Is het al woensdag?

De trailer heb ikzelf nog niet gekeken, omdat ik het boek nog niet uit heb en voor dan wil ik de trailer absoluut niet zien voor het geval van spoilers. Maar voor wie het boek al heeft gelezen of gewoon zin heeft in de film, hierbij de trailer:

Zie ik jou ook woensdag?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Exclusieve voorpremière: The 5th Wave

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.