TV-series Review | Teen Wolf | Pretty Little Liars | Shadowhunters #2

Gepost op 26 januari 2016 door Katja in tv-serie / 2 Comments

tvseriesreview

Het is januari en dat betekent niet alleen het begin van een nieuw jaar, maar ook de start van verschillende seizoenen van (nieuwe) tv-series. Ik begon dit jaar met het kijken van Teen Wolf 5B, Pretty Little Liars 6 en Shadowhunters 1. Elke dinsdag probeer ik een update, mijn bevindingen en mijn fijne seriemomentjes te delen in een soort mini review van de TV-series die ik op dat moment kijk totdat de seizoenen voorbij zijn. Kijk je mee? (Vergeet niet de popcorn!) 

Teen Wolf

Aflevering 3: Gelukkig begin ik Teen Wolf ein-de-lijk beter te begrijpen. Nog steeds zijn mijn hersenen op volle toeren aan het draaien tijdens het kijken van de serie, maar voor mijn gevoel begint het allemaal langzaam op zijn plaats te vallen. Nog steeds heb ik wel het gevoel dat ik seizoen 5a opnieuw wil gaan kijken. Misschien een leuke bezigheid voor na mijn tentamens?

Pretty Little Liars

Aflevering 2: Yeah! Meer background info! Ik werd zo blij toen ik de vriendjes van de Pretty Little Liars zag. Heb jij er al een favoriet tussen zitten? Ik ga voor het vriendje van Aria. Ondanks dat er nu meer over de geschiedenis van de Liars zag kon het niet anders dat je de drama voelt aankomen. En waarom… Waarom is er een nieuwe soort van A? Ik had gehoopt dat dit laatste seizoen rustiger zou zijn. Meer uitleg en dat zou het zijn. Maar zoals je gewend bent van Pretty Little Liars gaat niets zonder drama, mysterie en A.

Shadowhunters

Aflevering2: Serieus? 75% van de serie tijd werd gebruikt voor het laten zien dat 2 bepaalde personages hand in hand liepen. WAAROM? Het script en het acteerwerk is er ook niet op vooruit gegaan sinds de eerste aflevering. Dat had ik ook niet verwacht, maar voor mijn gevoel vond ik het zelfs minder dan de eerste aflevering. Ik hoop echt dat de serie leuker wordt. Toch ga ik wel verder kijken, omdat ik het helemaal met Lieke eens ben dat ik het verhaallijn en de spanningsopbouw wel goed vind.

Hoe vond jij de afgelopen afleveringen?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


2 responses to “TV-series Review | Teen Wolf | Pretty Little Liars | Shadowhunters #2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.