Films 2021 | The Friday Five

Gepost op 22 januari 2021 door Katja in Films / 2 Comments

TheFridayFive

Deze keer geen top 5 in boeken, maar in films! Ook in 2021 komen er films (online) waar ik enorm naar uitkijk.

Iedere vrijdag wordt The Friday Five georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy. The Friday Five is een tag waarbij verschillende boekbloggers 5 boeken noemen binnen een bepaald thema. De thema van deze week is: films die ik in 2021 hoop te gaan zien.

To All The Boys: Always and Forever 
AAAAhhhhh, yeah de laatste film in de serie! Voor mijn gevoel is deze film heel erg anders dan het boek, maar om heel eerlijk te zijn zou ik het niet meer weten. Het laatste boek kan me echt een heel stuk minder goed herinneren dan de eerste twee boeken. Misschien is het tijd voor een reread?
In ieder geval kijk ik enorm uit naar deze film, want ik vind het onder andere zo tof dat ze een deel van de film hebben gefilmd in Zuid-Azië.

Malcolm and Marie
Het is al even geleden dat ik voor het laatst een zwart-witfilm heb gezien, laat staan een film die in 2020 is opgenomen. Ik vind het heel tof om Zendaya, die de rol van Marie vertolkt, verschillende soorten personages te zien spelen en ook zich durft te ontwikkelen binnen verschillende genres. Het is vast duidelijk dat ik enorm fan ben van haar, maar dat is niet de enige reden waarom ik deze film wil zien. Ik heb goede verhalen over het script gehoord en ben ook razend benieuwd naar de productie.

Chaos Walking
Het is al een aantal jaren geleden dat de eerste scènes werden gefilmd, maar dit jaar zal de film dan eindelijk in première gaan. De film is gebaseerd op de Chaos-trilogie van Patrick Ness. Zelf heb ik de boeken nooit gelezen, maar heb wel veel goede verhalen gehoord.
Heb jij het boek/trilogie gelezen? Zo ja, zou jij het mij aanraden om het eerste boek nog snel voor de film uitkomt te lezen?

Dune
Nog een boekverfilming naar het gelijknamige boek. Ook dit boek heb ik nog niet gelezen, dus laat me vooral in de reacties weten of het een aanrader is voor mij om het boek te gaan lezen.
Dune had eigenlijk al even uit moeten wezen, maar vanwege de huidige staat van de wereld hebben ze de première al een aantal keren uitgesteld.

Spiderman 3
Het kan zijn dat ik een aantal favoriete acteur heb? Zendaya en Tom Holland, want dit is al de derde film die ik noem met onder andere Zendaya in de hoofdrol en de tweede film met Tom Holland in de hoofdrol. En dan zal ik heel eerlijk zijn dat ik de film Cherry bewust niet heb genoemd, want anders had ik ook drie films voor Tom Holland geschreven in deze blogpost.
In ieder geval, ik kijk enorm uit naar de derde Spiderman film, aangezien daar nog geen trailer van uit is, plaatste ik daarom de trailer van de tweede film, waardoor ik eigenlijk alleen nog maar meer zin heb in de derde film!
De laatste film eindigt met een behoorlijke cliffhanger en ik ben enorm benieuwd wat er in de volgende film gaat gebeuren.

Welke film wil jij sowieso zien dit jaar?

Liefs,

Anderen die meedoen met The Friday Five:
Joost Nerdygeekyfanboy | Conny Connies Boekkies | Nienke Booksometea | Nora Geekish | Patricia Donderdesign | Luna Leesdame | Kwante Kwante in Wonderland | Eline Elinebooks | Emmy Zon en Maan | Kim Books I care about| Elke Ladybooksalott | Rianne Rianne Warmerdam

Tags: , ,


2 responses to “Films 2021 | The Friday Five

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.