Filosofie agenda 2019 samengesteld door…

Gepost op 10 september 2018 door Katja in persoonlijk / 4 Comments

Er was eens een jonge vrouw die zei dat als ze afgestudeerd is eindelijk een grote mensen agenda wil. Wie had gedacht dat ze die zelf zou gaan maken? 

Ja, ik gebruik inderdaad nog een papieren agenda. Ik vind het fijn om dingen nog echt op te schrijven. Daarnaast vind ik het bij afspraken ook een stuk netter staan. Echter gebruik ik nog steeds schoolagenda’s. Ik bedoel… ik ben toch nog een student. Alleen had ik een tijdje terug wel besloten dat als ik afgestudeerd ben een volwassen agenda wil. Dus zo’n eentje voor een heel jaar. En geen twee halve jaren meer. 

Tijdens mijn stage bij de Internationale School voor Wijsbegeerte werd er aan mij gevraagd of ik in samenwerking met uitgeverij Bekking & Blitz een agenda wilde gaan maken. Ik zei meteen ‘ja’. Want hoe tof!? Ik had geen idee dat mijn naam zelfs voor in de agenda zou komen te staan. Voor de agenda bedacht ik hoe het er uit moest komen te zien en welke filosofische quotes ik daarbij wilde. Het grootste gedeelte van de agenda heb ik ook het materiaal geleverd aan de uitgeverij. Een paar plaatjes in de agenda hebben mijn collega’s aangeleverd, aangezien mijn stage helaas al voorbij was voor dat het gehele project was afgerond.

Ik had geen idee dat de agenda al in de winkels lag tot de Jonge denker des Vaderlands mij op Instagram tagde in een bericht. Op die manier werd ik wel verrast. Want ik had ten eerste totaal niet door dat het al september is en dat de agenda uit was. Ten tweede dat mijn naam voor in de agenda staat en als laatste wie me tagde. Ik voel me vereerd dat iemand de moeite deed om me op te zoeken. 

Dit is ‘m dan! Hoe mooi is de voorkant geworden? Ik ben er trots op. 🙂

Er was eens een jonge vrouw die zei dat als ze afgestudeerd is eindelijk een grote mensen agenda wil. Wie had gedacht dat ze die zelf zou gaan maken? Ik in ieder geval niet. Er wacht een fantastisch mooie agenda op mij zodra ik ben afgestudeerd begin 2019.

Liefs,

Tags:


4 responses to “Filosofie agenda 2019 samengesteld door…

  1. Ajuna

    Ahw wat leuk om dit bericht te lezen! Ik heb de agenda met plezier gebruikt. Tot nu toe heb ik nog geen filosofenagenda voor volgend jaar gevonden helaas. Groetjes, Ajuna Soerjadi aka ex-Jonge Denker des Vaderlands 😉

    • Katja

      Ah, wat fijn om dat te mogen horen! Helaas komt er geen filosofie agenda 2020. De verkoop liep helaas tegen, maar ik hoop dat we in de toekomst het wel kunnen realiseren om het opnieuw te gaan maken. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.