Mijn Lichtpuntjes #8

Gepost op 9 september 2018 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Geen idee hoe het kan, maar van de ene kant als ik nu over de maand augustus nadenk voelde het aan als een vrij lange maand. Terwijl het van de andere kant ook voorbij vloog. Er zijn veel dingen gebeurd in die maand en dat deel ik graag in deze blogpost. Lees je mee?

♥ Een reis naar Engeland geboekt!
Begin augustus boekte ik eindelijk mijn reis terug naar Engeland. Lees hier de hele blogpost die ik erover schreef. Ik kijk zo ontzettend uit naar mijn reis. Om een nieuwe stad te ontdekken (Brighton), terug te gaan waar ik heb gewoond (Exeter) en om mijn Amerikaanse vriendin Amanda weer te zien. Ik heb inmiddels ook al wat andere dingen gepland voor tijdens mijn reis en ik kan niet meer wachten om te gaan. Maar ik kan de komende tijd ook nog uitkijken om dingen uit te zoeken wat te gaan doen met de andere tijd die ik nog over heb naast de geplande dingen. Al heb ik er ook heel veel zin in om koffie te gaan drinken bij Costa (Engelse variant van Starbucks, maar eigenlijk veel beter vind ik) en een boek te gaan lezen.

Deventerboekenmarkt samen met Manon
Samen met vriendinnetje Manon ging ik naar de boekenmarkt. Gezellig bijkletsen en tussen de boeken kijken. We liepen meteen door naar de kraam van Blossom Books. Daar spendeerde ik meteen mijn gehele budget voor de boekenmarkt, maar dat was het volledig waard!

Een telefoontje van de directeur van mijn school
Vrij aan het begin van de maand kreeg ik een telefoontje van de directeur van mijn school. Hij is kort daarna ook op bezoek gekomen in het museum. Ik liet hem en de administrator (tevens zijn vrouw) mijn werkplek zien en we zijn gaan praten over alles. We deden er zo lang over dat het museum in die tijd sloot en we daarom naar een kroeg/bar/restaurant moesten om ons gesprek voort te zetten. Alles werd besproken van hoe het proces van afstuderen in zijn werk zal gaan tot mijn ideeën over mijn afstudeeronderwerp. Ik ben namelijk de eerste die gaat afstuderen in mijn studierichting en dat is best spannend, aangezien ik de lat ga leggen en de ogen van NVAO (accreditatiebond) op mij gericht zullen zijn. Maar tegelijkertijd vind ik het ook tof om met zoiets aan de slag te gaan en hopelijk echt iets te kunnen betekenen voor de school en zelf er ook nog eens een diploma eraan over te houden.

Met Ajita naar Gemeentemuseum Den Haag
Door mijn functie in het museum ben ik niet meer zo vaak vrij in de weekenden, maar halverwege augustus was ik dat gelukkig wel en vertrok ik op een zaterdagochtend vroeg naar Den Haag. Ik had afgesproken om samen met Ajita naar het Gemeentemuseum te gaan. Niet alleen om met Ajita af te spreken, maar ook om meer te leren over Mondriaan. Het Gemeentemuseum heeft namelijk de grootste Mondriaan collectie van de wereld. Het was een gezellig dag waar we veel over kunst hebben gepraat en heel veel hebben gelachen.

Mijn ouders in Winterswijk
Mijn ouders kwamen op een avond langs in Winterswijk. We gingen uit eten en kletsten gezellig bij. Hopelijk lukt het om in de komende weken een keer terug te gaan naar het Noorden van het land. Want ik ben niet meer terug geweest sinds ik in Winterswijk woon.

Naar Maya
Eind augustus ging ik naar vriendinnetje Maya. Ze had voor ons beiden gekookt en ondertussen kletsten we bij over school. Ik ken haar namelijk van de opleiding en we hebben een paar vakken samen gevolgd. Daarnaast was ze me aan het overhalen om weer terug in Utrecht te wonen na mijn tijd en Winterswijk. Of dat is gelukt? Dat kan je hier lezen.

Welke lichtpuntjes had jij in augustus? 

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.