Freelancen, talenstudies en toekomst | Persoonlijke update

Posted on October 25 2021 by Katja in persoonlijk / 1 Comment

Mijn laatste persoonlijke update blog was in mei en inmiddels in het al oktober, dus het lijkt me een goed moment voor een update!

Waarom het op het moment op de blog wat stiller is…
De laatste tijd plaats ik minder content dan normaal. Meestal is het rond de vier blogs per week, maar sinds een tijdje ben ik al blij als ik twee blogs per week plaats. De reden is positief, want ik heb het drukker met mijn eigen onderneming. Ik heb zelfs in de afgelopen maanden een aantal klussen buiten deur gehad. Super leuk, maar dat zorgt er ook voor dat mijn weken minder structuur hebben.
Ik vind het prettiger om blogs te schrijven wanneer het buiten nog licht is. Dat was eerder niet zo, maar nu mijn blog onderdeel van mijn bedrijf is, probeer ik op die manier het moment van werken en privé te scheiden. Nu het vroeger donker wordt, is mijn werkdag eerder voorbij. Waar ik normaal gesproken na het avondeten nog even een blog typte, merk ik dat ik nu in de avond moe ben en liever iets voor mezelf doe. 

Een toekomstig project
Oké, er is eigenlijk nog een reden waarom ik iets minder blog. Het is waarschijnlijk zelfs de grootste reden. Ik ben namelijk bezig met een nieuwe contentstrategie voor That Blonde Woman. Poeh, dat neemt aardig wat meer tijd in beslag dan ik van te voren had verwacht. Ik ben kwa content behoorlijk vooruit aan het werken. Komende week ga ik zelfs aan de slag voor januari!
Over iets meer dan een maand zal je volledig begrijpen waar ik al die tijd mee bezig was en waarom mijn hoofd op het moment minder staat om blogs te schrijven voor de korte termijn. Dit is iets wat al jaren op mijn bucket list staat en ik niet kan geloven dat het moment over een maand daar is. Dus mochten er nog wat gaten vallen in november… weet dan dat het helemaal goed gaat komen in december. 

Freelancen
Als je me begin dit jaar had verteld dat ik in de zomer een goedlopend bedrijf zou hebben en een droom van mijn bucket list later dat jaar zou kunnen afstrepen, dan zou ik je waarschijnlijk niet hebben geloofd. Ik zat toen met mijn handen in het haar en solliciteerde bij bedrijven uit angst dat That Blonde Woman de huidige staat van de wereld niet zou overleven. Inmiddels werk ik voor verschillende bedrijven vast met terugkerende projecten of wekelijkse uren. En het beste van dit alles is? Ik kan mijn eigen uren indelen! Of ik nou in het weekend wil werken of op een doordeweekse dag wil uitslapen. En waar ik werk maakt ook niet uit.
Oh, en projecten die niet doorgingen anderhalf jaar geleden door de pandemie… een aantal van die bedrijven zijn alsnog bij me teruggekomen. Ik kan niet wachten, want het is iets heel leuks voor That Blonde Woman de blog!

Aan de slag met talen
Hier op mijn blog en op Instagram post ik met regelmaat dingen over mijn taalstudies (Duits en Koreaans) en ik merk dat mijn taalvaardigheden in die talen met sprongen vooruit gaan. Drie tot vijf dagen in de week studeer ik Koreaans en vijf dagen in de week studeer ik Duits.
De ene dag gaat soepeler dan de andere dag, maar ik vind het super leuk om te doen en ik vind het nog leuker dat verschillende lezers me berichtjes hebben gestuurd hoe het gaat met hun talenstudie. Blij dat ik met meerdere mensen kan kletsen over het leren van taal! 

De grote update komt nog
Maar niet in deze blog. Ik kan niet wachten om meerdere bucket list punten voor het einde van dit jaar af te kunnen strepen. Dat herinnert me eraan dat ik de bucket list op deze website nog grondig moet gaan updaten. Voor nu ben ik me aan het voorbereiden wat werk betreft, maar ook privé gaat er het een en ander veranderen. En ik kan niet wachten om die verandering te omarmen die waarschijnlijk tot heel groot avontuur gaat leiden.

Liefs,

Tags: ,


One response to “Freelancen, talenstudies en toekomst | Persoonlijke update

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.