Gedichten & art journal samenwerking

Gepost op April 7 2018 door Katja in Schrijfsels / 8 Comments

Een tijdje terug kreeg ik van één van mijn bloglezers een ontzettend lief berichtje via Instagram en ze had een erg leuk idee! Een bijzondere samenwerking is hieruit ontstaan. Kijk je mee?

Bloglezeres, Claudia heb ik een paar jaar terug ontmoet tijdens een leesclub. Zo nu en dan sturen we elkaar en berichtje via Instagram en onlangs stuurde ze me een bericht met een super leuk idee. Ze zocht namelijk iemand die een gedicht kon maken omtrent een thema, zodat zij en Sanne, een vriendin van Claudia, er een art journal bij konden maken. Ik voel me vereerd dat ze mij hebben gevraagd. Met z’n drieën bepaalden we het thema en dat werd reizen. Tijdens een avondwandeling bedacht ik het gedicht en na wat omwisselen van zinnen maakte ik het gedicht. Daarna gingen de dames aan het werk en wauw! Daar kwamen prachtige resultaten uit!

Claudia – Instagram

Echt een prachtige tekening vol met details. Ik kan uren naar dit getekende meisje staren en me afvragen waar ze aan denkt. Het past onwijs mooi bij het gedicht en die kleur geel maakt het helemaal af!

Sanne – Instagram 

Aah, die kleuren! Ik ben dol op roze en dat in combinatie met de kleuren van de ondergaande zon maakt het zo mooi. Beide kunstwerken zijn heel anders, maar ook in Sanne haar art journal ben ik dol op de details. Die insta foto en die voetjes; zo leuk!

Ik had onwijs veel plezier om met een gedicht te komen en toen kwamen deze getalenteerde dames met zo iets tofs! Het is leuk om een deel van het creatieve proces mee te krijgen en ik had nooit verwacht dat mijn gedicht tot deze kunstwerken zouden leiden.

Nogmaals dank dames dat jullie mij vroegen voor deze toffe samenwerking. En voor jullie lezers: volg vooral de Instagrams van Claudia en Sanne om een kijkje te krijgen in hun art journals.

Heb jij een art journal? 

Liefs,

 

 

 

 

P.S. Sanne heeft sinds kort haar eigen bedrijf, Pippa Knus! Neem vooral een kijkje, want haar werk is geweldig!

Foto’s en kunst: Claudia & Sanne

Tags:


8 responses to “Gedichten & art journal samenwerking

  1. Oh wauw, wat prachtig is dit! Heeeel mooi. Ik ga ze allebei zeker even volgen op Instagram. Mijn bulletjournal begint een beetje een art journal te worden, dus handig om zo inspiratie te vinden op hun accounts 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.