Goodreads Challenge Update 2016 #1

readingchallenge

Lezen, lezen en nogeens lezen was mijn plan voor dit jaar. Maar al gauw kwam ik in een leesdip waar ik nog steeds niet uit ben… Het helpt ook niet mee dat wanneer ik wel lees dat het een boek voor school is. Goed voor school, maar mijn reading challenge…

De reden dat er al een aantal weken geen recensie online is gekomen is te danken aan mijn leesdip, mijn inzet voor school en de projecten waar ik aan werk buiten mijn blog om. Voor die projecten moet ik mij ook veel inlezen waardoor ik niet bepaald tijd of überhaupt nog zin heb om voor het slapen gaan nog een leesboek te pakken.

65 is mijn doel voor dit jaar. Ik heb er tot nu toe 6 gelezen en dat betekent dat ik 8 boeken achter op schema lig. Lichtelijk frustrerend… Maar als ik denk aan een jaar geleden, toen had ik ook een moeilijk begin en later in het voorjaar begon het pas echt. Natuurlijk wil ik niet te veel letten op het aantal boeken die ik achterloop, want in principe wil dat niets zeggen. Op het moment lees ik iets van 5 boeken door elkaar. 4 voor 3 verschillende projecten en 1 voor mijn blog. Bij 3 van de 5 boeken ben ik al bijna op het einde en de andere twee ben ik nog redelijk aan het begin. Wanneer ik deze boeken uit heb gaat het denk ik heel snel!

Het eerste boek die ik ga lezen nadat ik deze boeken uit heb… Dat kan denk ik niet anders zijn dan De IJzerstrijder van Julie Kagawa. Ik kijk al lange tijd uit naar hoe het verhaal verder gaat. Inmiddels kan ik niet meer wachten en moet ik weten hoe het met mijn all time favourite fictieve crush, Ethan, gaat.

Andere boeken die ik daarna wil lezen? Dat weet ik nog niet. Mijn voorkeur gaat wel uit naar easy reads aangezien ik uit mijn leesdip wil komen en niet al te dikke boeken. Niet omdat ik zo snel veel boeken kan lezen, maar eerder voor mezelf. Omdat het na die dikke pillen voor school ook fijn is om een boek na een aantal uren te kunnen neerleggen. Het gevoel dat je ein-de-lijk een boek uit hebt!

Dit is hoe het er tot nu toe voor staat met mijn reading challenge. 8 boeken loop ik achter op schema, maar ik wil mij niet er niet te veel op focussen. Ik wil mij richten op het feit dat elk boek een feestje is om te lezen!

Hoe gaat het met jouw reading challenge?

Liefs,

header31-860x280

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.