5 punten op mijn Bucket List voor 2016

Gepost op 20 maart 2016 door Katja in persoonlijk / 3 Comments

bucketlist

Dit jaar is het mijn plan om minstens 5 landen, steden of totaal iets anders af te kunnen strepen van mijn Bucket List. Er is één land waar ik sowieso naar toe wil, een stad die ik zo graag wil zien en naast reizen zijn er nog veel meer dingen om te doen. Al heeft het meeste toch met reizen te maken! Lees je mee?

1. Schotland

In mei ga ik naar Boedpest in plaats van dat ik naar mijn al bijna geplande reis naar Edinburgh ga. Wel leuk zo’n spotaan tripje, maar ik ben eigenlijk ook van plan om dit jaar nog naar Schotland te gaan, want ik mis het eiland aan de andere kant van de zee behoorlijk!

2. Vliegen

Dit kan ik meteen combineren met wanneer ik naar Schotland ga. Want no way dat ik op de Ferry stap of een enorm lange busreis vol ga houden. Hopelijk ga ik dit jaar voor het eerst vliegen!

3. Berlijn

Yes! Nog een tripje waar ik echt heel veel zin in heb! Waarschijnlijk ga ik in het najaar naar deze wereldstad. Helemaal hip en hot. Daarnaast ben ik ook fan van de vooruitstrevende mode in Duitsland, dus ik denk dat ik een lege koffer meeneem en een volle weer terug.

4. Festival

Ik ben weleens naar kleine festivals geweest, maar deze zomer lijkt het mij gaaf om naar een groter festival te gaan waar allemaal Dj’s draaien.

5. Het bijhouden van een Happiness Planner
Ik beken! Ik ben gevoelig voor subtiele marketing! In een video van Zoella en op Instagram kwam ik de Happiness Planner tegen. Mijn voorkeur gaat uit naar The 52-Week Journal. Aangezien ik iemand ben die alles in weken ziet en niet per dag. Datzelfde geldt voor mijn doelen en to do listen. Dus ik zou graag dit jaar willen beginnen met het bijhouden van een Happiness Planner.

Welke punten staan op jouw bucket list voor 2016?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “5 punten op mijn Bucket List voor 2016

  1. Rilana

    Even een berichtje dat gericht is aan alles op je blog, vind het echt heel leuk om te lezen hoe het met je gaat en waar je allemaal mee bezig bent. Wel jammer dat ik je nooit meer tegen kom in de bus want ik vond het altijd zo gezellig 🙁 Maar een trouwe volger heb je er bij!

  2. Boedapest is moooooi <3 Ik weet eigenlijk niet echt wat er op mijn bucketlist staat. Vooral mijn diploma halen denk ik, haha. En een ding dat er ook op stond heb ik zelfs al kunnen wegstrepen, hihi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.