Hallo Netflix!

netflixlp

Afgelopen woensdag kon ik er niet meer om heen en maakte ik een profiel aan op Netflix. Mijn eerste gratis maand is nu ingegaan en ik heb zoveel zin in al die series en films die ik nu kan volgen!

Al een tijdje was ik verschillende mensen aan het uithoren over Netflix. Zowel over de kwaliteit als over het aantal tv-series en films. Uiteindelijk besloot ik toch maar dat ik het zelf moest uit proberen en dat deed ik woensdag. Gelukkig kon ik mij beheersen en wist ik alsnog zo’n 7 uur van woensdag op donderdagnacht te slapen. Maar wauw, er ging een wereld voor mij open!

Series zoals Pretty Little Liars en Shadowhunters is voor mij al vaste prik. De films Twilight, Abduction, The Host, Grease staan al in mijn lijstje en Ik kan niet wachten om meer films toe te voegen aan deze mooie lange lijst!

Ik word trouwens zo blij van de HD kwaliteit. Geen grote pixels, maar super zuiver beeld! Ik heb het pakket (de naam ben ik kwijt) van 9,99, dus vandaar de HD kwaliteit. Natuurlijk had ik kunnen gaan voor het basispakket, maar ik dacht als ik het doe, doe het dan meteen goed!

Helaas zag ik wel dat Teen Wolf niet bij is met Amerika en dat Outlander er zelfs helemaal niet op staat…. Dus dat is wel even pijnlijk, want over twee weken begint Outlander en ik moet dat zien!

Gelukkig zijn er ook series die ik juist weer kan oppakken doordat ik Netflix heb. Jessica Jones heb ik al klaar staan om gekeken te worden. Net zoals Dare Devil, deze serie was ik aan het kijken met mijn huisgenoot Marcia, maar aangezien het hele huis nu ergens anders woont dan Casa Biondo ligt deze serie al een tijdje stil. En o, stiekem ben ik ook heel blij dat Marcia en mijn favoriet Pokémon ook op Netflix staat.

Welke series of films die op Netflix te zien zijn moet ik ook zeker gaan kijken?

Liefs,

header31-860x280

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.