Hema Mini Shoplog

Gepost op March 10 2016 door Katja in Overig / 3 Comments

hemashoplog

Naast de blijmakers van de Hema ben ik sinds nog niet zo’n lange tijd helemaal om voor de washing tape. Je kan het hier al lezen dat ik mijn reizen aan het uitstippelen ben en daarvoor heb ik washing tape nodig. Daarnaast was ik ook opzoek naar een een paar andere producten en de Hema heeft mij daarbij goed kunnen helpen. Kijk je mee?

DSC_0502

Washing tape

Zoals ik in de inleiding al zei was ik washing tape nodig. Zelf ben ik erg kleurrijk en dat mag de tape van mij ook zijn. Ik hoop namelijk ook op kleurrijke reizen.

DSC_0498

Etui

OkΓ©, ik beken… De etui was ik niet perse nodig maar aangezien de washing tape door heel mijn kamer begon te verspreiden leek het mij handig om het ergens in te kunnen opbergen.

DSC_0497

Brillendoekje

Ik heb sinds kort een nieuwe bril. Bij die aankoop kreeg ik geen nieuwe brillendoekje, maar ik vind het wel erg handig om er één altijd bij mij te hebben.

DSC_0495

Reis etui

DSC_0496

Ik kan niet wachten om weer te gaan reizen! Wat ik merkte tijdens mijn reis in Engeland was dat ik iets miste waarin ik al mijn belangrijke papieren, tickets, notitieboek, pen in kon opbergen en toen zag ik dit reisetui tussen de bijmakers liggen en meteen was ik verkocht!

Wat is op het moment jouw favoriete Hema blijmaker?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Hema Mini Shoplog

  1. Iedere keer dat ik er kom ga ik even bij hun stationary-afdeling kijken. Washi-tape blijft sowieso een zwak punt van me. Ik kocht er vandaag nog een heel leuke met allemaal verschillende lettertypes -en formaten door elkaar. Hij kwam dit keer wel van bij Action.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.