How to pack my backpack #1

Gepost op 28 december 2014 door Katja in Bucket List, Reizen / 0 Comments

Morgen is het zover! Mijn gesprek die in het Engels zal plaatsvinden en nu duimen dat ik eind januari naar Engeland mag! Woehoeh! Maar goed hoe ga ik mijn spullen vervoeren? Ik kies ervoor om een backpack mee te nemen. Dan is nu de grote vraag aangekomen, want wat neem je wel mee en hoe pak je het vervolgens in?

Ik weet dat ik een beetje te veel met de toekomst bezig ben, aangezien ik nog niet weet of ik naar Engeland ga. Maar ik heb nog nooit eerder met een backpack gereisd en ik ben erg benieuwd hoe ik een backpack moet inpakken. En wat is nou handiger om daar achter te komen? Juist, YouTube!

Reizen, ik ben er dol op! Alleen doe ik het niet vaak… Wanneer ik iets wil weten over een bepaalde reis of gewoon met mijn hoofd ergens anders wil zijn dan in Nederland, dan ga ik naar de YouTube Chanel van Hey Nadine. Ik laat 2 video’s zien van Nadine: 1 video gaat over de belangrijkste benodigdheden en de ander over wat ze allemaal meeneemt op haar vakantie en hoe ze dat allemaal inpakt.

Daarnaast laat ik ook een video zien van Travel Fashion Girl en hoe zij al haar kleren meeneemt in een pakzak. (In een pakzak kan je kleding heel gemakkelijk en georganiseerd meenemen op reis). Nadine heeft deze al in haar video’s laten zien, maar niet hoe het precies in zijn werk gaat.  Helaas, zijn alle drie de video’s in het Engels, maar deze video’s vind ik tot nu het handigst. Aangezien ik nog geen Nederlands YouTube Chanel ben tegenkomen waarin het ook zo goed wordt uitgelegd al onderstaande video’s.

Eén nadeel is wel dat ik totaal andere kleding mee moet als de onderstaande dames. Want ik ga in de winter weg! Dat betekent dat mijn bagage meer ruimte inneemt…

Hey Nadine – What’s in my bag? 

Al ben ik niet het meisje die een stijltang en een föhn meeneemt op reis, want dat vind ik persoonlijk erg onnodig. Voor de rest vind ik dit een erg handige video.

Hey Nadine – Travel Packing Guide

Travel Fashion Girl – Packing Cubes (pakzak)

Naast dat ik vandaag de hele dag ga kijken naar YouTube video’s ga ik ook nog tijd besteden aan mijn gesprek voor morgen. Ik sta te stuiteren van enthousiasme, maar ik heb ook een beetje klamme handen want wat als…. Ik weet het, zo mag ik niet denken en ik laat het jullie zo snel mogelijk weten als ik naar Engeland mag!

Wat neem jij zo ie zo mee als je op reis gaat? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.