Hype Tv-serie #2 – Games of Thrones

Gepost op 29 januari 2015 door Katja in tv-serie / 2 Comments

Twee weken geleden had ik in mijn top vijf vrijdag (https://thatblondewoman.com/?p=712) erover dat er series zijn die ik nog nooit heb gezien en daardoor begrijp/begreep ik de hype niet. Deze week ga ik de tv-serie Games of Thrones bespreken. 

Hype tv-serie #1 – Once Upon a Time: https://thatblondewoman.com/?p=777  

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84924572&x-yt-ts=1422411861&v=iGp_N3Ir7Do

Nog even de trailer om het geheugen op te frissen. Het enige wat ik te horen kreeg wanneer ik rond vroeg over deze serie was:

“Dit moet je hebben gezien”.

Maar wat denk ik er zelf van? Euhm tja, ik zou het niet zo snel zelf kijken… Het is niet echt mijn ding, ook al kan ik totaal begrijpen waarom er zoveel mensen zijn die dit helemaal geweldig vinden. Het is alleen niet aan te raden om dit te gaan kijken terwijl je aan het eten bent, want de scènes die voor bijkomen zijn nogal gruwelijk. Maar dat kan natuurlijk ook toevallig net aan episode 1 hebben gelegen.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet het einde van aflevering 1 heb gehaald. Deze serie is gewoon niet aan mij besteed. Het was niet dat ik het saai vond, het was een erg bijzonder verhaal wat er wordt vertelt. Maar toch kon het mij niet boeien.

Wat ik wel erg gaaf vind aan deze serie is de muziek die ze er onder hebben gezet. Het kwam steeds precies op het goede moment en het gaf ook duidelijk aan wat er ging gebeuren (niet letterlijk), maar het paste goed bij de sfeer wat er op dat moment werd uitgebeeld.

Doordat ikzelf niet veel met het verhaal heb, heb ik er niet zoveel over te vertellen. Het verhaal lag mij niet, maar toch kan ik de hype achter deze serie wel begrijpen. De serie heeft een goede verhaallijn(en), een duidelijke sfeer, goed acteerwerk en de juiste achtergrondmuziek.

Wat vind jij van Games of Thrones?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


2 responses to “Hype Tv-serie #2 – Games of Thrones

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.