Hype tv-serie #3 – Teen Wolf

Gepost op 5 februari 2015 door Katja in tv-serie / 2 Comments

Alweer een tijdje geleden had ik in mijn top vijf vrijdag (https://thatblondewoman.com/?p=712) erover dat er series zijn die ik nog nooit heb gezien en daardoor begrijp/begreep ik de hype niet. Deze week ga ik de tv-serie Teen Wolf bespreken. 

Hype tv-serie #1 Once Upon a Time: https://thatblondewoman.com/?p=777

Hype tv-serie #2 Games of Thrones: https://thatblondewoman.com/?p=876

https://www.youtube.com/watch?v=1rCYDbefnmA

In het begin toen ik over Teen Wolf hoorde, wist ik niet of het iets voor mij zou zijn. Maar toch was voordat ik het wist aflevering 1 afgelopen en ging ik door naar aflevering 2.

Niet veel van mijn dichtstbijzijnde vrienden zijn fan van Teen Wolf, dus rondvragen heb ik niet echt gedaan. Ik wist wel dat het een bekende serie was. Dit volgende wist ik voordat ik de serie begon te kijken:

Er is een jongen en hij veranderd opeens in een weerwolf of nouja een teen wolf. En zijn beste vriend is super grappig. Het verhaal is soms beetje creepy, maar dat maakt het leuk. Daarbij bevat het leuke humor. 

Dit was het wel zo’n beetje wat ik wist over de serie. En toen begon ik met het kijken van Teen Wolf, de serie gaat over het volgende:

Wanneer Scott McCall wordt gebeten door een weerwolf kan hij opeens veel beter horen en ruiken en is hij veel sneller dan een normaal mens. Zijn menselijke vriend Stiles Stilinski helpt hem om zijn leven weer onder controle te krijgen. Dit gaat minder goed wanneer er een nieuw meisje op school komt, genaamd Allison Argent. Scott en Allison beginnen te daten, maar dan ontdekt Scott dat Allisons familie Jagers (Hunters) zijn. De Jagers jagen op weerwolven en proberen ze uit te roeien. Daarom heeft Scott de hulp van Derek Hale nodig: om zichzelf te blijven tijdens een volle maan. Dan zijn er ook nog Lydia Martin, de vriendin van Allison en een populair meisje, en Jackson Whittemore, een pestkop die net als Scott en Stiles LaCross speelt, die Scott het leven als een weerwolf ook niet makkelijker maken. 

De serie bevat veel actie, humor en goed acteerwerk. Ik zwijmel zelf helemaal weg bij Dylan O’ Brien zijn acteerwerk, ik vind hem heel grappig overkomen en hij zit heel goed in zijn personage Stiles. Ik had hem zo nog niet eerder zien acteren.

Ik ga zodra ik weer terug ben in Nederland verder met deze serie, want ik vind het erg leuk en ja ik kan ook geen genoeg krijgen van Dylan O’ Brien. Maar ik moet zeggen dat ik het verhaal ook goed in elkaar vind zitten. Een serie met een duister randje, actie, humor en o ik vergeet bijna de romance… Want daarvan zit er ook genoeg in.

Wat vind jij van Teen Wolf?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


2 responses to “Hype tv-serie #3 – Teen Wolf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.