Juli & Augustus Book Haul 2023

Gepost op 29 augustus 2023 door Katja in Boeken / 0 Comments

Non-fictie en een YA waar ik al lange tijd naar uit heb gekeken!

Beyond The Story: 10-Year Record of BTS – BTS, Myeongseok Kang
After taking their first step into the world on June 13, 2013, BTS will celebrate the 10th anniversary of their debut in June 2023. They have risen to the peak as an iconic global artist and during this meaningful time, they look back on their footsteps in the first official book. In doing so, BTS nurtures the power to build brighter days and they choose to take another step on a road that no one has gone before.
BTS shares personal, behind-the-scenes stories of their journey so far through interviews and more than three years of in-depth coverage by Myeongseok Kang, who has written about K-pop and other Korean pop culture in various media. Presented chronologically in seven chapters from before the debut of BTS to the present, their vivid voices and opinions harmonize to tell a sincere, lively, and deep story. In individual interviews that have been conducted without a camera or makeup, they illuminate their musical journey from multiple angles and discuss its significance.

Deze pil van een boek ben ik nog aan het lezen! Niet gek natuurlijk bij een biografie van meer dan 500 bladzijden. Om de zoveel dagen lees ik een aantal hoofdstukken en lees het tussen de manga’s en andere verhalen door.

De Hawthorne-broers – Jennifer Lynn Barnes
Niets past beter bij een Hawthorne dan winnen. Grayson Hawthorne zou in de voetsporen van zijn schatrijke grootvader treden; het fortuin laten groeien en zijn familie beschermen. Daar bestond geen twijfel over. Inmiddels is de grote Tobias Hawthorne dood en zijn familie onterfd, maar sommige van zijn lessen zijn Grayson bijgebleven. Wanneer zijn halfzussen dreigen te ontdekken wat er met hun vader is gebeurd, doet hij wat hij het beste kan: zorgen dat de zaak wordt opgelost – efficiënt, effectief, genadeloos. En zonder dat gevoelens en emoties hem in de weg staan.
Jameson Hawthorne is een gokker, een sensatiezoeker, een spelletjesspeler. Als zijn mysterieuze vader opduikt en hem om een gunst vraagt, kan Jameson de uitdaging dan ook niet weerstaan. Om te slagen moet hij infiltreren in de meest exclusieve ondergrondse club van Londen, waar aristocraten, politici en buitengewoon rijke mensen gokken om geld en geheimen. Daar moet hij een onmogelijk spel met een torenhoge inzet winnen. Gelukkig leeft Jameson Hawthorne voor het onmogelijke.
Beiden verwikkeld in hun eigen strijd, moeten Grayson en Jameson – met hulp van hun broers en Avery – besluiten wie ze willen zijn en wat ze bereid zijn op te geven om te winnen.

Aaaah, yes! The Inheritance Games-serie heeft een vierde deel gekregen! ‘De Hawthorne-broers’ speelt zich af tussen het laatste hoofdstuk en de epiloog van ‘De laatste zet‘. Dit boek staat met stipt op één voor mijn september TBR. Ik vind deze serie echt heerlijk om te lezen en zo leuk dat dit al het vierde jaar op een rij is dat ik kan genieten van Barnes haar schrijfstijl. Onwijs bedankt uitgeverij Blossom Books voor het toesturen van een recensie-exemplaar!

Welke boeken heb jij onlangs gekocht/gekregen?

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.