Juli Book Haul 2016

Gepost op August 10 2016 door Katja in Boeken / 3 Comments

bookhaul

Wow, er kwamen behoorlijk wat boeken binnen deze maand en daarvoor wil ik de uitgevers nogmaals bedanken! En nu… is het Book Haul tijd.

DSC00508

Harper Collins stuurde 3 boeken naar me op en ik kan niet wachten om aan deze stapel te beginnen! Liefde & Gelato ben ik van plan om te lezen zodra ik weer terug ben uit Berlijn. Heerlijk op het balkon in de zon met een drankje erbij.

Ik ben een groot liefhebber van de boeken van Julie Kagawa en ik werd heel blij toen Jager spontaan bij mij op de mat viel. Rebel heb ik nog niet dus die ga ik binnenkort halen. Gevangene had ik ik ook niet verwacht, maar wel een hele leuke verrassing. Alleen deel 1 heb ik niet dus die zal ik tegelijk gaan halen met Rebel.

DSC00509

Afgelopen maand kwamen er hele mooie boeken uit bij Best of YA waaronder De jacht. Ik heb The Cage nog niet gelezen, maar ik ben van plan om de boeken achter elkaar aan te gaan lezen. Suzy en de kwallen lijkt mij zo’n mooi boek en de kwalletjes op snede maken het helemaal af.

Eindelijk kan ik verder lezen in Terug naar Dwaaleiland hoe het gaat met de kinderen van de grootste schurken van Disney. Want waarom gaan ze terug naar Dwaaleiland?

Yeah, het nieuwe boek (*kugh baksteen*), Hof van mist en woede, van Sarah J. Maas is vertaald! Echt een pareltje en binnenkort zal van dit boek een recensie verschijnen.

DSC00512

Handlettering doe je zo ontving ik tijdens het event van Moon en ben ik ontzettend blij mee. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, alleen doe ik het te weinig.

Vriendinnen boven alles kreeg ik van lieve Thyrze. Ik ben enorm dol op 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek. Ik ben van plan om deze serie te gaan herlezen en dan af te sluiten met dit boek. Dit klinkt als een goed plan voor ook na Berlijn. Misschien binnenkort een TBR plaatsen met de boeken die ik na Berlijn wil gaan lezen?

Zelf kocht ik ook nog drie boeken, waarvan één niet op de foto staat en dat is The girl with all the gifts. Boeken die wel op de foto staan die ik heb gekocht zijn De sleutel – de finale en Zwijgen is goudvis.

Een fijne en diverse Book Haul als het gaat om genres. Nog heel even en dan vakantie! Genoeg tijd om alle boeken te gaan lezen. πŸ™‚

Welke boek(en) is jouw boekenkast rijker geworden?Β 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Juli Book Haul 2016

  1. Afgelopen maand werden er 20 boeken aan mijn collectie toegevoegd dus ik ga het je niet aandoen om die hier allemaal op te sommen. Ik zal me beperken tot de boeken die ik het liefst nu meteen zou willen lezen: The Beast van J.R.Ward, Magic Burns van Ilona Andrews, Wind in de zeilen van Jill Shalvis, het nieuwe boek van Gini Koch (maar ik sta er ondertussen al drie achter) … Ondertussen mocht ik in augustus ook al enkele leuke boeken aan mijn TBR toevoegen. Fantastic Beasts and where to find them, Harry Potter & the cursed child, het 13de boek van Lara Adrian (Bound by darkness). Ik ben dan ook van plan om tijdens #ohmybookathon enkel eigen leesvoer te lezen. πŸ˜‰

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.