K-POP Tag

Gepost op 22 maart 2021 door Katja in KPOP / 0 Comments

Luister jij graag naar K-pop? Of kijk jij K-drama’s? Ik ben dol op K-pop en K-drama’s. Mijn favorieten kan je in deze blogpost lezen.

Voor het maken van deze tag heb ik verschillende tags op het internet gecombineerd en daar is deze K-Pop tag uit ontstaan.

Wie was de eerste K-pop groep die je beluisterde?
Om eerlijk te zijn heb ik geen idee. Waarschijnlijk BTS of Red Velvet, aangezien die groepen wel vaker in playlists staan.

Hoe lang ben je een K-pop fan?
Twee jaar! Om precies te zijn: voorjaar 2019. Dus niet super lang, maar ik ben ook absoluut niet meer nieuw. Wel toegegeven dat ik pas sinds het laatste jaar echt begrijp wat een K-pop groep een K-pop groep maakt.

Hoe ben je bij K-pop terechtgekomen?
Op Twitter en andere socialmediakanalen kwam ik met regelmaat K-Pop groepen tegen en ik wilde weten wie dat waren. Twee jaar later heb ik nog steeds het idee dat ik slechts het topje van de ijsberg heb gezien en beluisterd.
De reden waarom ik het vervolgens ben blijven luisteren is omdat ik dol ben op onder andere Rock, EDM en hiphop. K-pop mixt die genres binnen een nummer. Ik houd van dansbare muziek

Wie is je huidige favoriete jongensgroep?
Ik denk niet dat ik al een favoriet heb, maar groepen die ik goed vind zijn NCT, SEVENTEEN, ATEEZ en SUPER JUNIOR.

Wie is je huidige favoriete meidengroep?
BLACKPINK, dankzij deze groep begon ik K-pop te volgen en ze waren meteen mijn favoriet.

Wie is je bias?
Rosé vanBLACKPINK. Ik ben daarom extra blij met haar solo album!

Welke K-drama was de eerste K-drama die je zag?
Crash Landing On You. De perfecte mix tussen drama, comedy en actie. Heel eerlijk? Ik denk dat dit de beste serie is die ik ooit heb gezien! Het heeft een enorm sterk script, goed filmwerk, er is over veel kleine details nagedacht en… ja ik raak ik niet uitgepraat over deze serie.

Wat is op het moment je favoriete nummer?
On the ground van Rosé.

Welke groep is het nieuwst voor jou?
DREAMCATCHER, zij hebben zo’n ander geluid dan de K-pop groepen die ik tot nu toe heb beluisterd.

Wat was het laatste nummer waar je naar luisterde?
Scream van DREAMCATCHER.

Luister jij ook naar K-pop?

Liefs,

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.