Let’s go 2020!

Gepost op 6 januari 2020 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Een nieuw jaar, een nieuw decennium en nieuwe uitdagingen. Ik kan niet wachten. Let’s go!

2020 zal mijn eerste hele jaar zijn dat ik als fulltime ondernemer aan de slag ga. In 2019 deed ik de eerste maanden van het jaar rustig aan en nam ik even afstand van alles. De rest van het jaar was ik alsnog rustig in verhouding tot mijn eerdere levensstijl. De rust was ik nodig om op te kunnen laden, mijn focus te zoeken en heel simpel: meer in het nu te leven.

Ondanks dat ik veel rust nam, was het geen verkeerd jaar als ondernemer. Sterker nog ik mocht dingen doen die ik niet had verwacht dat ik het al zou mogen/kunnen doen. Van marketing adviseur tot ingehuurd worden als spreker. Deze vibe wil ik door gaan zetten in 2020. In december merkte ik opeens dat ik creatiever was dan normaal. Heel veel ideeën kwamen door mijn hoofd en ik kan niet wachten om die allemaal uit te voeren! Afgelopen maand zette ik de eerste lijntjes uit en nu in januari ga ik daadwerkelijk mijn eerste stappen zetten.

In 2020 wil ik een nieuw onderdeel opzetten van mijn bedrijf. Iets waar ik al lang over twijfelde. Ook omdat ik aan het puzzelen was hoe het past bij mijn visie en dromen voor de toekomst. Totdat ik halverwege december een ingeving kreeg. Het nieuwe gedeelte van het bedrijf zal in het teken staan van mijn motto: droom, durf, doe. Dit plan is niet van de één op de andere dag gerealiseerd en dat is helemaal oké. Ik geniet van elke stap die ik mag zetten om ook deze droom van mij werkelijkheid te laten worden.

Iets waar ik enorm trots op ben is deze blog. Nog geen twee jaar geleden schreef ik een blog dat ik van plan was geweest om met deze blog te stoppen. Maar ik sloot af met de zin: ooit zal mijn toekomstige ik blij zijn dat ik niet ben gestopt met bloggen. En ja wat ben ik blij dat ik het toen niet heb gedaan! That Blonde Woman heeft een enorme groei doorgemaakt in 2019. Met name op het gebied van buitenlandse samenwerkingen. Ik ben dan ook van plan om die voort te zetten. En ja, ik heb heel veel leuke plannen. Tevens zijn er ook al gesprekken gaande. Mijn hoofdfocus op het gebied van reizen zal dit jaar nog in Europa liggen. Maar ik laat me vooral verrassen!

Voor 2020 zal mijn focus dus liggen bij mijn eigen bedrijf, reizen en bloggen. Dit zijn mijn passies en spring ik ’s ochtends voor uit bed. Daarnaast blijf ik mijn rust nemen. Ondanks dat ik dit jaar meer hooi op mijn vork ga nemen, is het niet mijn plan om alleen maar bezig te zijn. Ook niet voor het volgende: dit jaar ben ik van plan om een cursus te volgen! Ik ben dol op leren en wil graag mijn kennis verbreden. Die cursus is een aanvulling op wat ik wil gaan doen voor het nieuwe onderdeel van mijn bedrijf. Zeker spannend, maar ook kijk ik er weer naar uit om elke week een studiedag te hebben.

Plannen en dromen genoeg voor 2020. Ik heb er zin in! De afgelopen weken werd ik elke dag wakker met een glimlach op mijn gezicht, dus het kan bijna niet anders dan dit een goed jaar gaat worden. Ik heb er in ieder geval veel plezier in wat ik doe en dat ik is toch wel het belangrijkste.

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.