Lipstickwars #2

Gepost op 23 maart 2015 door Katja in Cosmetica / 0 Comments

De zoektocht naar de perfecte lipstick kleur is een heel karwei en dan ein-de-lijk heb je de juiste kleur gevonden. Maar dan zijn er meteen meerdere kleuren ervan, maar welke is dan de beste? Op thatblondewoman.com gaan lipsticks de strijdt met elkaar aan en zoek ik uit welke nou werkelijk de perfecte kleur is voor op de lippen. 

Deze keer is het de beurt aan de nude kleur met oud roze ondertoon.

DSC_0774

DSC_0776

DSC_0785

Essence 16 I am yours! – De hulsel is niet erg bijzonder en zelfs standaard. Ik vind het wel fijn dat het middelste randje van de hulsel dezelfde kleur heeft als de lipstick.

Een mooie kleur voor dagelijks gebruik! Aangezien deze lipstick erg veel lijkt op de Rimmel London ook in kwaliteit, bespreek ik mijn andere punten in het eindresultaat.

DSC_0775

DSC_0786

Rimmel London 101 Celestial – De kopkant van deze lip lacquer vind ik er leuk en speels uitzien. Het geeft net even wat meer, aangezien het onderste gedeelte er standaard uit ziet.

Deze kleur geeft net even meer glans dan die van Essence. De lip lacquer wordt helaas wel lelijk bij de binnenkant van de lippen het lijkt alsof er wat velletjes ophopen, waardoor ik je aanraad om om de anderhalf uur even in een spiegeltje te kijken.

Eindresultaat: 

Beide lip producten kunnen een kleine maaltijd aan, maar toch doe je er verstandig aan om daarna even in een spiegeltje te kijken. Een grote maaltijd overleven ze beiden niet, dan heeft de Rimmel net wat meer pigment waardoor het wel op je lippen blijft. Maar het gaat wel in de lijntje op je lip zitten, dat zorgt voor geen mooi effect. Dan verkies ik liever de Essence erboven die dan helemaal verdwijnt van mijn lippen.

Maar welk lip product heeft dan gewonnen? Ik heb deze lip producten in totaal een bijna een maand uitgeprobeerd, waarbij ik beide lip producten bij de hand had. Zelf merkte ik dat ik sneller koos voor Essence. Dus vandaar dat ik voor Essence kies. Maar ik kan mij voorstellen dat als jij meer van glans houdt die van Rimmel mooier vindt. Als het om de kwaliteit gaat zijn ze precies hetzelfde.

Wat is jouw favoriete nude kleurige lip product met een oud roze ondertoon? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.