Mid Year Book Freak Out Tag | 2023

Posted on July 15 2023 by Katja in Boeken / 0 Comments

De tijd lijkt voorbij te gaan toen ik me realiseerde dat we alweer over de helft van het jaar zitten!

Het was tot nu toe een bijzonder leesjaar voor mij en ik ben benieuwd of dat zich ook gaat uiten in de Mid Year Book Freak Out Tag. Maar er is maar één manier om daarachter te komen… lees je mee? 

1. best book you’ve read so far in 2023.
The Girl Who Fell Beneath the Sea geschreven door Axie Oh. Dit boek is een prachtige hertelling van Koreaanse mytholgie, daarnaast is de schrijfstijl van de auteur heerlijk om te lezen. 

2. best sequel you’ve read so far in 2023.
De manga My Special One, Vol. 2 van Momoko Koda is het enige tweede deel uit een serie die ik dit jaar las, maar het toeval wil dat ik ‘m ook erg goed vond. Misschien zelfs wel beter dan het eerste deel. 

3. new release you haven’t read yet, but want to.
Hmmm, het enige boek waar ik aan kan denken is het boek dat ik op het moment al aan het lezen ben, Beyond The Story: 10-Year Record of BTS. Voor de rest lees ik dit jaar voornamelijk boeken van mijn TBR-stapel.

4. most anticipated release for the second half of the year.
In 2021 antwoordde ik: “Het eerste wat in me opkwam is het vervolg op De erfenis genaamd De verloren erfgenaam. Ik ben erg nieuwsgierig hoe het mysterie verder gaat.” In 2022 antwoordde ik: “Haha, deze keer keer antwoord ik met het vervolg daar weer op, De laatste zet.”
Nu in 2023 is mijn antwoord: “De Hawthorne-broers, die volgende maand uitkomt!” Dus al 3 jaar lang kan ik niet wachten op het vervolg boek in de serie.

5. biggest disappointment.
Noorse goden van Neil Gaiman. Het spijt me, maar ik had meer verwacht van de schrijfstijl van deze auteur. 

6. biggest surprise.
The Girl Who Fell Beneath the Sea, ik wist niet goed wat ik van tevoren van het verhaal moest verwachten. Daarnaast vind ik een hertelling lang niet altijd even leuk. Maar dit verhaal vind ik echt fantastisch!

7. favourite new author. (debut or new to you)
Axie Oh, toegegeven dat ik de auteur al aan het volgen ben sinds haar boek XOXO. Maar ze staat nu ook daadwerkelijk op mijn lijst van favoriete auteurs. 

8. newest fictional crush.
Net zoals vorig jaar: niemand. Ik zou willen zeggen dat dat komt omdat ik niet heel veel romances meer lees, maar als ik kijk naar de lijst van boeken die ik heb gelezen in de afgelopen maanden, dan bewijst dat het tegendeel. 

9. newest favourite character.
Kouta Kirigaya van My Special One. Hij is zo’n puur en tegelijkertijd ingewikkeld karakter.

10. book that made you cry.
Het gaat, denk ik, over van Evangeline Agape

11. book that made you happy.
Take Me Home Tonight van Morgan Matson. Het was het perfecte boek om op reis te lezen. 

12. most beautiful book you’ve bought so far this year (or received)
Ik denk Beyond The Story: 10-Year Record of BTS, omdat het boek een luxe uitstraling heeft en van binnen mooi is opgemaakt. 

13. what books do you need to read by the end of the year?
Bloodmarked van Tracy Deonn, voor nu bewaar ik dit boek voor het najaar, want ik denk dat het boek het leukst is om te lezen met donkerder weer. Daarnaast hoop ik uiteraard De Hawthorne-broers te lezen en een stapel manga’s. 

Welk boek wil jij hebben gelezen voor het einde van het jaar?

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.