Mijn 2017 Update

Gepost op 4 juli 2017 door Katja in Schrijfsels / 0 Comments

2017. Wat vind ik tot nu van dit jaar? Vandaag daarom een schrijfsel over dit ietwat bijzonder gekke jaar. Lees je mee?

Wat vind ik tot nu toe eigenlijk van 2017? Het leek mij een bijzonder gek jaar en eerst dacht ik dat ik dit niet in goede zin bedoelde. Maar toen bedacht ik me eigenlijk pas wat ik allemaal al tot nu toe dit jaar heb gedaan. En eerlijk? Volgens mij is het eigenlijk best wel een goed jaar op een hele gekke manier dan wel te verstaan.

Het was namelijk een klap voor mij om op 1 februari weer thuis bij mijn moeder te komen wonen. Ik vond het pittig om weer zo ver overal vandaan te wonen. En mijn vrienden te moeten missen. Maar uiteindelijk viel het mij 100% mee. Zo niet 200%. Oké, het is nog steeds niet bepaald fijn dat ik weer lange afstanden moet reizen en daardoor ook soms al om 5 uur in de ochtend moet opstaan. Het is wel grappig dat ik bijvoorbeeld niet het idee heb dat ik weer thuis woon. Aangezien ik mijn moeder bijvoorbeeld nauwelijks zie. We hebben beiden een heel ander ritme gekregen en daardoor zien we elkaar soms dagen achter elkaar niet. Het is net op mezelf wonen, alleen hoef ik nu niet meer mijn eigen was te doen.

Daarnaast heb ik veel kansen gekregen tot nu toe in dit jaar om te kunnen reizen. Zo ben ik naar Praag geweest, Haarzuilens hier in Nederland en heb ik rondgereisd door Ierland. En met name het laatste had ik niet kunnen doen als ik niet geheel andere keuzes had gemaakt dit jaar. Ik kon namelijk voor 8 dagen weg. Normaal kon ik niet langer op reis dan slechts een lang weekend. Nu had ik echt de tijd om langer weg te gaan. En kreeg ik de tijd om te landen in het land van mijn reisbestemming. Het is mij zelfs zo goed bevallen dat ik dit najaar weer terug wil naar Ierland. Ik weet niet of het lukt als het gaat om tijd en school, maar de wens om terug te gaan is groot.

Mijn eigen bedrijf That Blonde Woman. Hiervoor heb ik de tijd gehad om lekker te klussen en opdrachten voor te doen. Maar mijn grootste prioriteit van de afgelopen maanden was toch school. Zo volgde ik twee extra vakken en zit ik in de klankbordgroep. Dus veel vergaderingen, maar alles behalve saai. O, en ik ben uitgenodigd om mee te doen met de debatclub binnenkort. Haha, nooit gedacht dat mijn leven er zo uit zou zien. Maar goed, ik heb hier dan ook hard voor gewerkt. En ik ben er trots op dat ik dit allemaal mag doen.

Terwijl ik deze blogpost aan het typen ben zijn er twee onderbrekingen geweest. Eén watsapp van een vriendin en de tweede keer pleegde ik een telefoontje vanwege dat appje. En daar kwam meteen iets uit. Het is nog voorbarig, maar wie weet dat ik in 2017 misschien wel een onverwachte bocht neem. Gelukkig heb ik mijn gordel om, want ik ben (ondanks dat ik blij ben met mijn leven nu) klaar voor een nieuw avontuur. Hoe en wat? Dat kan je in de toekomst lezen op mijn blog.

Hoe is jouw 2017 tot nu toe?

Liefs,

 

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.