Mijn 5 favoriete stationery items

Gepost op October 27 2020 door Katja in Bullet Journal, Creatief / 0 Comments

Wat zijn mijn 5 favoriete stationery producten? Je leest het in deze blogpost!

Disclaimer: voor journalen of het maken van mooie notities heb je geen super dure materialen nodig. Zelf heb ik behoorlijk geรฏnvesteerd in mijn stationery collectie, maar ook met een kleinere portemonnee kan je al hele mooie dingen maken. Dat is ook hoe ik ben begonnen en daarna ben ik pas verder gaan bouwen aan mijn collectie. Winkels zoals de Action hebben zo nu en dan ook van de grotere namen producten of hobbywinkels hebben sales. Deze blogpost is een inspiratie artikel van mijn favoriete producten die ik graag met jou als lezer wil delen.

Sakura Pigma Micron 02
Deze fineliner zit standaard in mijn etui, want ik vind de Micron erg prettig om verschillende redenen. Ik schrijf liever met zwart, je hebt van hetzelfde merk verschillende diktes en het veegt niet uit als er water op komt. Dus ja, je kan er ook overheen met waterverf! Met deze pennen schrijf ik graag in mijn bullet journal en ik teken er ook mee. De 02 gebruik ik heel veel, omdat het de perfecte dikte is om mee te schrijven.

Sakura Gelly Roll 10
De witte Sakura Gelly Roll 10 is fijn om iets in te kleuren of mee te schrijven op zwart papier of craft paper. Daarnaast wanneer ik foutjes heb gemaakt op wit papier kan ik met deze pen het makkelijk verbergen.

Vulpotlood Faber-Castell Apollo 0.5
Deze potlood vind ik prettig in de hand liggen en is makkelijk te vullen. Je hebt daarnaast geen puntenslijper meer nodig wat erg handig is voor wanneer je onderweg bent.

Tombow ABT dual brush
Deze stiften zijn denk ik wel de duurste uit mijn collectie en heb ik dan ook even voor gespaard. Tombows hebben twee kanten: een stift en een brush pen. Tombows bloeden niet door en ghosten ook niet. Oh, en ze komen in onwijs veel verschillende kleuren, daarnaast vind ik ze erg fijn in de hand liggen.

Craft paper
Een grote favoriet van mij is craft paper alleen gebruik ik niet de standaard craft paper. Bij de Hema hebben ze een cadeaupapier die veel dunner is en voelt als het materiaal van bruine zakken. Dus de cadeaupapier van de Hema gebruik ik als craft paper wat trouwens in verhouding behoorlijk wat goedkoper is dan de echte.
Voor het opleuken van pagina’s of het verbergen van foutjes gebruik ik dit papier. Het maakt mijn bullet journal pagina’s meteen helemaal af!

Wat is jouw favoriete stationery item?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.