Mijn Bucket List 2023 Update

Gepost op 8 juli 2023 door Katja in Bucket List, persoonlijk / 0 Comments

Hoe gaat het met mijn dromen en bucket list tot dusver dit jaar? Je leest het in deze blog!

Voor dit jaar heb ik mijn bucket list anders aangepakt. In plaats van super concreet te zijn, besloot ik om het wat vager te houden. Geen van deze punten komt dus rechtstreeks van mijn algemene bucket list. Of nou ja, het hoeft niet. Het kan wel. Het is maar net hoe ik het zelf ga invullen. Vol goede moed begon ik dit jaar aan deze lijst en ik ben verrast over de uitkomsten. De dingen die ik het moeilijkst had ingeschat, zijn makkelijk gebleken. Helaas geldt het ook voor de andere kant op. Wat ik als makkelijk had ingeschat, bleek uiteindelijk toch iets lastiger te zijn. 

Drie soorten reizen maken
1. Voor vrienden
2. Voor werk
3. Een unieke reis

Voor vrienden ben ik afgelopen april naar Berlijn afgereisd. Ik had een fantastische tijd vol lekker eten en shoppen. Het was een heerlijke vakantie en ik voelde me enorm op mijn gemak. Voordeel als je in de stad hebt gewoond.
Twee maanden na Berlijn vertrok ik naar Londen voor mijn vrijwilligerswerk. Ik had een teammeeting, we gingen bowlen en daarnaast had ik ook genoeg tijd voor mezelf om verschillende dingen te bezoeken en te doen. Ik logeerde bij een van de andere vrijwilligers en het was enorm gezellig!

Dan blijft nog over: een unieke reis. Het is niet bepaald uniek voor de meeste mensen denk ik. Maar ik wilde heel graag op een luxere vakantie. Uit het niets vroeg een oude vriendin of ik haar wilde helpen met haar bucket list, toen wist ik dat dit mijn kans zou zijn. “Natuurlijk wil ik je helpen! Help jij mij?” Dit resulteerde in een lang kletsgesprek, veel uitzoekwerk, maar we zijn eruit. Sterker nog, het vervoer en de verblijfplaats zijn geboekt. Begin dit najaar gaan we samen een lang weekend weg om beide verschillende punten op onze bucket list te doen. Hoe leuk? 

Mijlpaal That Blonde Woman
Voor dit jaar heb ik een aantal doelen die ik graag zou willen halen met mijn bedrijf, socials en met deze blog. Het zijn nogal persoonlijke doelen, dus ik wilde ze niet meteen delen aan het begin van het jaar. Wat betreft mijn bedrijf heb ik bijna alle doelen gehaald die ik in mijn hoofd had en ik had niet verwacht dat ik dit halverwege het jaar al zou kunnen zeggen. Het was namelijk geen makkelijk doel, maar binnenkort behaal ik een mijlpaal in mijn That Blonde Woman carrière. Hoe en wat heb ik besloten om voorlopig voor me te houden, maar ik zal het zeker tegen het einde van het jaar delen. 

Wat betreft mijn socials en blog loop ik achter op mijn plannen. Niet heel gek, want het bedrijfsgedeelte van That Blonde Woman verliep beter dan ik had verwacht, waardoor ik keuzes moest maken waar ik mijn tijd in zou steken. Ik verwacht vanaf september verschillende dingen te kunnen opschroeven als het gaat om mijn socials en blog. En dit wordt allemaal mogelijk gemaakt doordat ik successen heb behaald met mijn bedrijf. Met andere woorden: er is nog genoeg werk aan de winkel, maar ondertussen geniet ik ook van de doelen die ik al wel heb bereikt. 

Een muziekgerelateerd iets bezoeken
Ik ben dol op muziek. Voor wie mij volgt op Instagram of YouTube is dat niets nieuws. Ik heb het de laatste jaren echt gemist om iets muziek gerelateerd te bezoeken. Voor dit jaar had ik eerst een festival in Parijs in gedachten waar een van mijn favoriete bands gaat optreden. Maar helaas is dat festival midden in de zomer wanneer de kans op hittegolf erg groot is, en ik heb een hitte allergie. Met weinig tot geen beschutting, moet ik dit festival helaas overslaan. Gelukkig heb ik nog een aantal andere dingen in gedachten, maar ik heb nog geen plannen. Ik wil binnenkort wel kijken of er iets is wat ik wel kan bezoeken zonder dat ik last krijg van mijn allergieën. Dus het zal waarschijnlijk ergens in de herfst worden.  

Schrijf elke maand in mijn dagboek
Jaaa, ik ben zo blij dat ik dit op mijn bucket list heb gezet waardoor ik het ook een maandelijkse (of vaker in de maand) prioriteit maak.  Persoonlijk denk ik dat dit een van de redenen is waarom ik al best veel dingen van mijn bucket list heb gedaan, ik was continu heel bewust bezig met mijn gedachten, planning, etc.

Iets maken van begin tot einde
Het kan zilversmeden zijn of een prozabundel afmaken, aangezien beide punten op mijn bucket list staan. Of iets totaal anders. Nog steeds heb ik geen concrete plannen. Wel heb ik inmiddels ook andere dingen in mijn hoofd wat ik zou willen doen. Ook hiervoor geldt dat dit waarschijnlijk gaat gebeuren in de herfst, aangezien ik deze zomer bezig ben met een grote opdracht voor That Blonde Woman. 

Welke avonturen heb jij tot nu toe dit jaar beleefd? Hoe gaat het met jouw bucket list? 

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.