Mijn lichtpuntjes #2

Gepost op 4 maart 2018 door Katja in persoonlijk / 2 Comments

Positiviteit is voor mij enorm belangrijk, dus vanaf 2018 ben ik van plan om elke maand mijn lichtpuntjes te delen. Lees je mee?

♥ Yoghurt Barn Special

Wie mij volgt op Instagram weet waarschijnlijk wel dat ik graag naar de Yoghurt Barn ga. Minstens één keer in de week haal ik hier mijn avondeten voordat ik naar school ga. Sinds 14 febuari hebben ze een nieuwe special Tony Chocolonely seasalt caramel met granaatappel. Echt heerlijk!

♥ Naar de opticien 

Onlangs had ik school op de zaterdag en ik had op de avond van te voren een afspraak gemaakt om in de middag naar de opticien te gaan. Sinds twee jaar ga ik naar de Pearle in Utrecht aan de Oude Gracht. Ik vind dat een onwijs fijne zaak die continu de laatste trends in de winkel heeft liggen. Maar deze keer was het een onwijs fijne ervaring die ik had in de zaak. Het personeel was namelijk super goed op elkaar afgestemd en hadden veel lol met elkaar.

♥ Twee nieuwe brillen

Ik heb nog nooit zo lang bij de opticien gezeten. Ten eerste kreeg ik extra oogtesten aangezien ik nog studeer en ze zeker wilden weten hoe goed of slecht het met mijn ogen ging. Wat blijkt? Mijn ogen zijn nu voor het derde jaar achtereenvolgend dezelfde sterkte gebleven.

Samen met het super leuke personeel zocht ik twee brillen uit, aangezien mijn huidige bril toe is aan vervanging en ik wilde een nieuwe zonnebril, aangezien mijn huidige zonnebril niet mijn huidige sterkte hebben. Als tweede reden waarom ik lang bij de Pearle was omdat het vrij lang duurde voordat ik de brillen had gevonden die ik leuk vind. Maar gelukkig na lang zoeken vond ik enorm leuke modellen.

♥ Boek Onoverwinnelijk gekregen

Van uitgeverij Best of YA ontving ik dit prachtige boek. Ik heb ‘m namelijk dit weekend uitgelezen en ik vond het enorm tof! De recensie komt binnenkort online.

♥ Een nieuwe Airbnb gevonden

Een geluk bij een ongeluk noem ik het maar. Ik kreeg in de laatste week van februari een berichtje van de Airbnb waar ik in Schotland zou verblijven. Ze gingen verhuizen halverwege april. Twee weken voor mijn trip naar Edinburgh. Ze moesten helaas cancelen. Ik baalde enorm want ik moest halsoverkop een nieuwe plek vinden om te slapen. Tijdens mijn zoektocht vond ik een hele leuke kamer die eigenlijk nog beter was dan mijn eerste kamer.

♥ Wandeling door Amsterdam

De laatste vrijdag in februari had ik een afspraak in Amsterdam. Het was een ontzettend lange stressvolle week, maar de wandeling die ik maakte in Amsterdam maakte mijn week beter. Het mocht dan wel enorm koud zijn, in de zon was het heerlijk.

♥ Interview met Daan Roovers

De afspraak die ik had in Amsterdam was met één van de bekendste filosofen in Nederland. Het was een enorm leuk interview en ik kan niet wachten tot andere mensen het kunnen lezen. Daarnaast heb ik onwijs veel inspiratie van Daan gekregen. Allemaal leuke ideeën voor Filosofie Geklets.

Wat waren jouw lichtpuntjes van afgelopen maand? 

Liefs,

Tags:


2 responses to “Mijn lichtpuntjes #2

  1. Wat een mooi voornemen om maandelijks je lichtpuntjes te delen. Er wordt al genoeg aandacht besteed aan negatieve dingen. Ik word helemaal vrolijk van zo veel fijne lichtpuntjes. Mijn lichtpuntje van de afgelopen maand was de verjaardag van mijn zoontje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.