Mijn lichtpuntjes #6

Posted on July 2 2018 by Katja in persoonlijk / 0 Comments

(Een ietwat minder goede foto van een wel hele mooie avond/nacht in Winterswijk)

Wat een bijzondere maand was juni. Zo ronde ik heel veel dingen af en begin ik langzaam aan een nieuw hoofdstuk. Lees je mee?

♥Β Borrel school
In het begin van de maand had ik een borrel van school. Het was de borrel om het schooljaar alvast af te sluiten. Nog een paar tentamens te gaan, maar de meeste lessen waren inmiddels al achter de rug. Het was gek om een deel van de school zo bij elkaar te zien, want dat zal waarschijnlijk de laatste keer zijn voor ik ben afgestudeerd.

Journalistiek afgerond!
Woehoe, ik kreeg deze maand te horen dat ik officieel journalistiek heb afgerond! Nu alleen nog maar een paar papers inleveren voor filosofie en dan mag ik beginnen aan mijn afstudeerproject! Ah, zo tof! Journalistiek wilde ik ontzettend graag studeren toen ik 16 was en 6 jaar later kan ik zeggen dat ik het heb gedaan en dat ik veel heb mogen leren.

Spontane dag met Xezal
Na mijn laatste zaterdagochtend school sprak ik spontaan af met vriendinnetje Xezal. We gingen eerste lunchen bij Teds en daarna naar De Bijenkorf. Xezal werkt daar en was de dag ervoor iets vergeten mee te nemen van werk, daarnaast moest ze nog wat andere dingen doen en ik ging gezellig mee. Maar daarna mocht ik in de stoel bij een visagist en kreeg ik een paar nieuwe tips voor make-up. Erg leuke en gezellige dag gehad.

Last minute naar concert van Ed Sheeran
Twee dagen voor het concert op donderdag werd ik meegevraagd naar het concert van Ed Sheeran. Het album Divide heeft een paar nummers die voor mij veel betekenen en dat was echt heel tof om ze live te horen! Ik vond het onwijs gezellig om met Lisanne mee te gaan. We waren er ook toevallig dezelfde avond tijdens het gastoptreden van Robbie Williams.

Een weekend Winterswijk en Villa Mondriaan
In het laatste weekend van juni was ik voor mijn nieuwe functie bij Villa Mondriaan in Winterswijk. Zo ontmoette ik mijn collega van de afdeling educatie en met wie ik tevens ga samenwonen. We gingen lunchen samen met onze baas, wie de directeur is van Villa Mondriaan. Na de lunch maakten we een stadswandeling a la Mondriaan, hadden we een borrel met de huidige junior-directeuren en oud jong-directeuren en gingen we een escaperoom doen! Samen met mijn collega van educatie en een oud junior-directeur deden we Het mysterie van Mondriaan en dat was echt heel erg tof! OkΓ©, we hebben ‘m niet gehaald, maar wauw wat heb ik ervan genoten. Toen ik eenmaal begreep hoe een escaperoom werkte begreep ik al heel snel hoe de codes in elkaar zitten en gingen we als een speer.

Na de escape room gingen we met de groep van de borrel dineren. Ik at toen eenΒ camembert fondue, heerlijk! Na het diner moesten er een paar weg, maar gingen we nog wel met een klein groepje een ijsje halen bij de beste ijszaak van Winterswijk. Daarna bleven de huidige junior-directeur educatie en ik over. Ik zou die nacht namelijk slapen in de Villa, omdat het anders wel een hele drukke dag zou zijn om meteen twee uur terug te rijden. Echter was de avond nog jong, dus gingen we nog naar een festival. We eindigde de dag met een wijntje terug in de Villa. Wat een dag! Ik kijk er enorm naar uit om over een week in de Villa te trekken.

Road trip Duitsland
Om in Winterswijk te komen terwijl het OV eruit ligt rond Zwolle ging ik met de auto. Maar ik heb nooit alleen zulke lange afstanden afgelegd in Duitsland. Ik vond het daarom wel een beetje spannend, aangezien het rijden daar wel heel anders is. Maar eigenlijk was ik er snel aangewend en reed ik op mijn gemak door een mooi stukje Duitsland. Of nou ja, een heel stuk. Vanaf mijn huidige woonplaats naar Winterswijk is het 130 km. Ik denk dat ik daarvan zo’n 115 km in Duitsland reed.

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.