Mijn Bucket List: Update 2018

Gepost op 6 juli 2018 door Katja in Bucket List / 0 Comments

De tijd gaat snel dit jaar! Al meer dan de helft van 2018 ligt al achter me. Dus daarom vandaag een update van mijn Bucket List. Lees je mee?

Door mijn stage op het landgoed die door ging tot en met maart heb ik nog niet super veel dingen echt voor mezelf gedaan. Natuurlijk deed ik de stage voor mezelf en hetzelfde geldt voor school, maar even iets anders dan dat, heb ik helaas niet kunnen doen. Toch is het mij wel gelukt om een paar punten van mijn Bucket List 2018 af te strepen.

  1. Schotland
  2. Edinburgh
  3. Hamburg
  4. Minstens drie buitenlandse vakanties
  5. Een tweede tatoeage laten zetten

Woehoe, tot nu toe heb ik al twee dingen van deze lijst kunnen afstrepen! Eindelijk ben ik naar het prachtige Schotland geweest. Met het vliegtuig kwam ik aan in Edinburgh en daar ben ik dan ook het grootste gedeelte van mijn reis geweest. Maar dankzij een tour door de Highlands heb ook een groot gedeelte van West Schotland gezien.

Edinburgh is bijna een magische stad wanneer je naar de architectuur kijkt. Het lijkt haast uit een sprookjes te komen. Ik heb erg genoten van mijn tijd daar en het liefst ga ik zo snel mogelijk terug om nog meer plekken van de stad te ontdekken.

De andere punten op de lijst… Hamburg, minstens drie buitenlandse vakantie en een tweede tatoeage laten zetten. Ik was heel goed bezig nadat ik terug kwam van het landgoed, maar ik had er even niet aan gedacht dat ik drie maanden na thuiskomst weer zou vertrekken. Hamburg was ik al bezig te regelen en ik was al bezig met boeken, maar de datums kwamen niet meer uit met school in combinatie met mijn nieuwe functie. Of ik dus de drie buitenlandse vakantie wel haal is de grote vraag.

Hetzelfde geldt voor het zetten van een tatoeage. Ajita en ik waren al bezig met het inplannen van een afspraak voor ons beiden, maar toen werd ik aangenomen bij de Villa. Aangezien ik op een meer conservatieve plek ga werken en de tattoo in de zomer niet goed te verbergen is, hebben we besloten om de afspraak uit te stellen. Misschien tot dit najaar en anders tot volgend jaar.

Maar de kans is ook nog vrij groot dat het allemaal wel lukt! Want ik weet nu al dat ik een keer een week vrij zal zijn en ook nog een langer weekend. Voor de week heb ik al plannen. Ik ga dan namelijk met een vriendin uit Amerika afspreken en nee, ik ga niet naar Amerika. Zij komt naar Europa. We gaan ergens afspreken en reizen beiden naar dezelfde plek toe, hoe tof!? Voor het lange weekend ben ik dan van plan om naar Hamburg te gaan. Vorige week kwam ik erachter dat twee Duitse vrienden van me onlangs naar die stad zijn verhuisd, dus dat wordt vast enorm gezellig om ze weer te zien!

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.