Mijn Ondernemers Leven #12: Lancering Maandag

Posted on July 27 2020 by Katja in Ondernemen / 0 Comments

mijn ondernemers leven

De afgelopen maandagen heb ik nieuwe projecten gelanceerd. In deze blogpost lees je een samenvatting van de projecten.

Het was mijn plan om elke maandag in juli iets nieuws te introduceren, maar ik besloot om voor de laatste maandag deze blogpost te maken. Niet omdat het volgende project niet af was, maar omdat ik juist mijn handen al vol heb aan de vorige lancering maandagen en dat had ik niet meteen verwacht.

Het dromen uur
Dit idee is ontstaan, omdat ik merk dat mensen het soms heel fijn vinden om een uur lang te sparren. Voor het (video)gespreek vraag ik aan de persoon die bij me boekt om een vragenlijst in te vullen. Op die manier krijg ik inzicht in wat de droom is en bespreken we tijdens het gesprek wat de eventuele volgende stappen zijn. Heel praktisch, daar houd ik namelijk van. Dit soort gesprekken geeft zowel de boeker als mij veel energie. Het is namelijk heerlijk om een uur lang je gedachten te focussen op een droom en te kijken wat je kan doen om het werkelijkheid te laten worden.
Plek voor: 5 mensen vanaf halverwege augustus. De kosten bedragen 50 euro (inclusief btw).

1-op-1 coahing
Dit is bedoeld voor ambitieuze dromeraars die klaar zijn om hun dromen achterna te gaan. En voor mensen die na het dromen uur een langer traject willen volgen. Of bij voorbaat al weten dat ze een langer traject in willen gaan. Deze trajecten duren een half jaar en kan steeds met een half jaar verlengd worden. De 1-op-1 coaching traject stellen we samen in elkaar met een minimum van drie afspraken* van anderhalf uur. Na het gesprek geef ik opdrachten mee. Groeien als persoon doe je namelijk niet in die anderhalf uur dat we contact hebben. Groeien doe je juist buiten die tijd. En de opdrachten ondersteunen je onderweg om je dromen waar te maken!
Plek voor: 2 mensen vanaf halverwege augustus. Omdat ik maar een maximaal aantal plekken beschikbaar heb, werk ik alleen met mensen die 100% voor hun dromen willen gaan en die weten dat zij daarin verantwoordelijkheid moeten nemen en bereid zijn om de stappen te nemen die ervoor nodig zijn.

Instacursus: droom, durf doe
De instagramcursus is terug voor een tweede ronde! Tot 2 augustus is het mogelijk om je aan te melden. In deze cursus leer je hoe je van dromen naar doen gaat. En vergeet ook niet durf. Het is namelijk een flinke mentale stap om van dromen naar durven te gaan.
Het digitale werkboek bestaat uit 5 hoofdstukken. Van droom tot persoonlijke groei. Elk hoofdstuk is gemaakt om je dromen beter in kaart te brengen en met mogelijkheden hoe je die droom achterna kan gaan. Aan het begin van elk hoofdstuk ga je eerst naar de privΓ© instagrampagina van de instacursus. Je bekijkt als eerste de stories van het hoofdstuk waar je aan gaat beginnen en vervolgens de bijbehorende IGTV. In de IGTV leg ik per hoofdstuk nog extra dingen uit. Je kan denken aan de gedachten achter de opdrachten uit het digitaal werkboek, mijn persoonlijke ervaringen en onderwerpen die passen bij dat hoofdstuk. Zo praat ik in het hoofdstuk droom onder andere over self sabotage en in het hoofdstuk durf onder andere over het imposter syndrome.
Plek voor: 20 mensen. Voor de eerste 5 deelnemers bedragen de kosten voor de cursus 40 euro (inclusief btw). Vanaf de 6de deelnemer bedragen de kosten 50 euro (inclusief btw).

Wil jij een van bovenstaande boeken? Dan kan je mailen naar thatblondewoman@gmail.com.

Liefs,

*Afspraken zijn op dit moment alleen mogelijk via Whereby, Skype, Google Hangouts of telefoon.

Tags: , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.