Mijn vegan cosmetica

Gepost op 20 april 2019 door Katja in Cosmetica / 0 Comments

Steeds meer ga ik naar een Vegan levensstijl. Ik heb daarom mijn cosmeticaproducten uitgezocht. Lees je mee?

Eden parfum
Eden Parfumes verkoopt parfums die 100% vegan zijn en niet getest op dieren. Mijn favoriete geur op het moment is No.479 Molecular 1 – Woody Floral Musk Unisex. Een parfum die mij doet denken aan wandelen in een bos op een koude winterdag terwijl de eerste bloemen zich al een weg naar boven vinden. En dat is precies Molecular 1. Hoofdingrediënten zijn: musk, hars en hout. 

Essence lippenstiften
Yes, heb jij het al gezien in de winkel? Je kan nu duidelijk zien welke producten van Essence vegan zijn, want het staat er tegenwoordig bij! Al mijn lippenstiften die ik heb van het merk zijn dat ook.

Isana en Alterra Naturkosmetik
Beide zijn een Duits merk die alleen te koop zijn bij de drogisterij Rossmann. Isana is niet volledig vegan. Slechts een paar producten, maar van Alterra is elk product het. Ik ben fan van beide merken, aangezien ze goed hun werk doen, zelfs fijn zijn voor de gevoelige huid en niet de hoofdprijs vragen. Van deze merken gebruik ik de concealer, handcrème, douchgel, coco-balm en gezichtsmaskers.

Batiste
Geen tijd om te douchen, maar wel vet haar? Gelukkig zijn daarvoor droogshampoos. Batiste is een merk die gemaakt wordt in de UK en ja gelukkig ook vegan.

Tatoeages
Aangezien het wel met cosmetica te maken heeft noem ik het wel. De laatste twee tatoeages die ik heb laten zetten zijn beide vegan. Ik wist niet dat er verschil in zat tot ik bij mijn huidige artiest zat.

Gebruik jij Vegan cosmetica?

Liefs,

Tags: , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.