Mijn YALFest 2018 inpaklijst

Gepost op April 21 2018 door Katja in Boeken, evenement / 2 Comments

Yes, morgen begint YALFest 2018! En wat neem ik mee voor op de dag zelf? Klik snel verder om daar achter te komen. 

Ik heb er super veel zin in en wanneer deze post online is gegaan ben ik een weekendje weg en al dichtbij Studio Aalsmeer. Nog even ontspannen en dan kan het feest beginnen!

Boeken
Ik beken… Beide boeken die ik in deze post noem zijn Engels. De reden? Ik had ze al geserveerd en gekocht voordat bekend was dat de boeken uitgegeven zouden worden in het Nederlands. Ik baal er wel behoorlijk van, aangezien ik vorig jaar alleen maar Nederlandse edities had. Maar goed reden genoeg om op de dag zelf Nederlandse boeken te kopen? 

The Exact Opposite of Okay – Laura Steven
Izzy O’Neill is an aspiring comic, an impoverished orphan, and a Slut Extraordinaire. Or at least, that’s what the malicious website flying round the school says. Izzy can try all she wants to laugh it off – after all, her sex life, her terms – but when pictures emerge of her doing the dirty with a politician’s son, her life suddenly becomes the centre of a national scandal. Izzy’s never been ashamed of herself before, and she’s not going to start now. But keeping her head up will take everything she has…

Children of Blood and Bone – Tomi Adeyemi
Zélie Adebola remembers when the soil of Orïsha hummed with magic. Burners ignited flames, Tiders beckoned waves, and Zelie’s Reaper mother summoned forth souls.

But everything changed the night magic disappeared. Under the orders of a ruthless king, maji were targeted and killed, leaving Zélie without a mother and her people without hope.

Now, Zélie has one chance to bring back magic and strike against the monarchy. With the help of a rogue princess, Zélie must outwit and outrun the crown prince, who is hell-bent on eradicating magic for good.

Danger lurks in Orïsha, where snow leoponaires prowl and vengeful spirits wait in the waters. Yet the greatest danger may be Zélie herself as she struggles to control her powers—and her growing feelings for the enemy.

Tas

Ik neem een handtas/schoudertas mee en daar zit mijn portemonnee in, mobiel, lipstick, haarklem en mijn bril met doosje (als ik de bril niet op mijn neus heb tenminste). Daarnaast neem ik mijn camera, Sony A5000, mee.

Linnentas

Een linnentas is nooit verkeerd om mee te nemen en zeker handig voor de eventuele aankopen die ik die dag ga maken.

Welke boeken neem jij mee om te laten signeren? 

Liefs,

Tags:


2 responses to “Mijn YALFest 2018 inpaklijst

  1. Netjes hoor Katja! Ik heb gelukkig mijn boeken al gesigneerd, maar ik moet onder andere een pak voor in de avond en ruime tassen meenemen omdat ik al twee grote pakketten moet ontvangen :’) Zin in, tot morgen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.