Nerd Chique – Pink is the new black

Gepost op 29 augustus 2015 door Katja in Mode / 11 Comments

PB0

Al vele shoplogs zijn voorbij gekomen op deze blog, maar nog geen enkele keer een OOTD (outfit of the day) of iets anders wat met mode te maken heeft. De reden? Ik ben best bang voor de reacties. Geen idee waarom, want het is mijn blog en ik zou daar dingen op moeten posten die ik leuk vind. Dus vandaag ben ik dat ook van plan. Lees je mee?

Ik ben dol op fandom kleding en kleding die net even anders zijn dan de gemiddelde mens zou dragen. Vandaag wil ik jou graag laten zien wat ik zowel aan heb naar een event, hoe ik Fandom kleding combineer met kleding a la Katja. Komt goed uit, want wanneer deze post online gaat zit ik in Amsterdam en volg ik een workshop bij het Best of YA Academy.

PB1def

Hogwarts T-shirt is van de primark. Het is teven mijn favoriete fandom shirt die ik heb. Skater skirt van New Yorker en mijn vertrouwde Roze Dr. Martens.

Het T-shirt stop ik mij bij mijn skater skirt in en ik pluk de Tshirt een beetje terug. Het hoeft niet strak te zitten, want ik probeer deze look ondanks de opvallende items casual te houden. Daaronder draag ik een 40 den panty, aangezien ik niet weet hoe laat ik terug ben in de avond. Dus dan vind ik het zelf een fijn idee om nog iets over mijn benen te dragen. Natuurlijk mogen mijn favoriete Dr. Martens niet ontbreken.

PB2

De accessoires stem ik helemaal af op de kleding die ik draag. De ringen heb ik gekocht in verschillende boetiekjes en draag ik dag en nacht. Omdat de look stoer is wil ik dat versterken met een leren armband van Pandora. Wanneer mijn lipstick een knal kleur is dan tel ik dat ook tot een accessoire, aangezien je er rekening mee moet houden met je outfit. Deze provocalips heeft precies dezelfde kleur als mijn schoenen; match!

Ik weet nog niet of ik het aandurf, maar wanneer het niet al te warm is vandaag en niet te druk wordt voor de outfit die ik draag, dan gaat mijn nieuwe hoed van Pieces op. Ik vind het best spannend, maar dit allemaal bij elkaar lijkt mij een super gave combi.

Zal ik vaker een Nerd Chique artikel plaatsen? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


11 responses to “Nerd Chique – Pink is the new black

    • Katja

      Dankje! Ik heb deze post eigenlijk in een opwelling gepost (oftewel dezelfde ochtend nog), maar a.s. maandag is mijn outfit helemaal te bewonderen in mijn post over vandaag. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.