Lobsters Booktag

Gepost op 28 augustus 2015 door Katja in Boeken / 8 Comments

DSC_0332

Met de auteurs van Lobsters op Comic Con

Het is al een tijdje geleden dat ‘Lobsters‘ uitkwam en Eline (ambassadeur van Blossom Books) heeft de Lobsters Booktag bedacht en deze tag ook gedaan met de auteurs van Lobsters, hoe gaaf is dat! Hier kan je haar tag lezen. Vervolgens tagde Joost mij om deze tag ook te gaan doen. 

1. Freddie: Een boek dat qua uiterlijk niet overeenkomt met de inhoud van het boek (mag positief of negatief ingevuld worden).

‘De honger spelen’ eerste Nederlandse cover waar een meisje opstaat met wat bladeren om haar gezicht. De cover vond ik super lelijk, maar de flaptekst sprak mij erg aan dus had ik het boek toch opgepakt. Het verhaal is zo ontzettend gaaf! Beetje jammer van die cover.

2. Hot Ribena: Een boek dat niemand geweldig vindt, maar jij echt het einde vindt!

Academicus Vampyrus! Ik heb wel van mensen gehoord die het het boek leuk vonden, maar lang niet zo geweldig als dat ik het vind.

3. Lobster: Als je een karakter uit een boek kon kiezen die jouw lobster is en voor eeuwig bij je zou blijven, wie zal dat dan zijn?

*staat uur voor de kast* *neemt langzaam afscheid van een paar mannelijke personages* Om eerlijk te zijn heb ik in elke boek een ander schatje, maar als ik echt moest kiezen… *staat opnieuw een uur voor haar kast* Ethan, ‘De verloren prins‘ van Julie Kagawa. Waarom? Omdat hij een beetje anders is dan de andere jongens. Lijkt niets te geven om je, maar ondertussen… 😉

4. Carmen: Een boek waarbij je eerst een sterk gevoel tegen had, maar uiteindelijk prachtig vond toen je het las.

Onsterfelijk‘ van Julie Kagawa. Ik kreeg het boek van de uitgeverij opgestuurd en het leek mij echt niets. Vampiers, ik bedoel kom nou? Het is toch geen Twilight? Maar wauw, het boek is in één woord wauw! Mijn favoriet van alle boeken van Julie Kagawa.

5. Ham / Sannah: Je favoriete book ship (boekenkoppel) allertijden.

Speel ik vals als ik Sam en Hannah zeg? Ik vind ze zo leuk samen! Awkward, maar ze passen perfect bijelkaar!

6. Robin: Griffoendor, Ravenklauw, Huffelpuf of Zwadderich?

Zwadderich!!! Do I need to say more?

7. ”One for all and all for me”: Een boek waar je van houdt waarin een vriendschap een belangrijke rol speelt.

Net als Joost ga ik ook voor Paper Towns. De jongens in het boek hebben zo’n hechte vriendschap en doen (bijna) alles voor elkaar! Iets wat ook goed naar voren kwam tijdens de film.

8. Een boek dat zo buiten jouw straatje valt maar wat je uiteindelijk toch enorm kon waarderen.

In het begin leken New Adult boeken mij echt niets. Ze leken in mijn ogen nergens over te gaan behalve over seks, verleiding en alles wat daar tussen in zit. Vervolgens pakte ik ‘Ga voor mij’ van Armentrout op. Ik vond het een oké boek, het was in ieder geval beter dan ik van te voren had verwacht. Vervolgens pakte ik ‘Onvoorwaardelijk‘ van Hoover op en toen was ik verkocht. Ik kwam erachter dat New Adult verder gaat dan gewoon maar een verhaal, er zit echt diepgang in het verhaal. Ik ben zo blij dat ik bij een uitgeverij werk die New Adult uitgeven, want zo kan ik mijn liefde voor deze boeken verspreiden!

Dit was mijn Lobsters Booktag! Hierbij tag ik Emmy, Annabel en Madelon.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


8 responses to “Lobsters Booktag

  1. Super leuk ingevuld. Ik zag deze tag al vaker voorbij komen en telkens dacht ik: oei, dit is volgens mij een moeilijke tag. Maar ik had hem nog niet ingevuld, dus super leuk dat je me hebt getagd. En bedankt dat je me voor een zeer moeilijke opgave hebt gezet, haha.

  2. Eline

    Superleuk, Katja! Het maakt me zo blij dat iedereen de Lobster vraag zo ongelooflijk moeilijk vind. Nog beter is het feit dat ik de tag zelf niet hoef in te vullen! 😛

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.