Nog 5 boeken voor het einde van het jaar

Posted on December 19 2015 by Katja in Boeken / 6 Comments

large

Boeken. Stapels, planken en kasten vol. Maar vervelen? Dat doen boeken nooit (hooguit een schoolboek dan)! Ondanks dat ik mijn reading challenge al heb gehaald dit jaar ben ik toch nog van plan om 5 boeken te gaan lezen. Gewoon omdat het kan. Daarmaast wil ik genieten van mijn vrije dagen tussen kerst en oud en nieuw.

Fangirl – Rainbow Rowell

Ik hoor zoveel gave verhalen over Fangirl dus nu kan ik niet wachten om zelf in het verhaal te beginnen. Met name aangezien ik de Nederlandse uitgave heb en in het voorjaar komt bij het Best of YA Carry on uit (een spin-off van Fangirl).

Stad van beenderen – Cassandra Clare 

Inmiddels 2 jaar geleden ben ik begonnen aan dit boek, maar toen weggelegd na 120 pagina’s. Reden? Onbekend… Maar voordat de TMI tv-serie online komt ben ik wel van plan om het boek gelezen te hebben.

Academicus Vampyrus #5 – Richelle Mead

Ik heb geen idee meer hoe vaak dit boek wel niet op mijn to-read lijstje van de maand heeft gestaan, maar nu ben ik van plan om het boek toch echt te gaan lezen. Want ik wil, zal en moet weten hoe het verhaal verder gaat.

december

Vuur en as – Sabaa Tahir

Wie wordt nou niet blij van een mooie hardcover? Het boek is mooi van buiten, maar ik ben heel nieuwsgierig naar het verhaal. Ik heb zoveel mogelijk info over dit boek gemeden, aangezien ik het boek wil gaan lezen zonder verwachtingen en zonder dat ik weet waar het over gaat.

Silber (Het derde boek der dromen)- Kerstin Gier 

Yeah, nog een keertje meedromen met alle personages uit de boeken! Erg jammer dat dit alweer het laatste deel is. Ik hoop dat er nog veel meer boeken mogen komen van Kerstin Gier. Haar boeken zijn magisch!

Welke boeken wil jij nog lezen voor het einde van dit jaar?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Nog 5 boeken voor het einde van het jaar

  1. Uitstekende keuzes! Ik wil voor het einde van het jaar nog wat onbekendere boeken lezen. Ze lijken me heel tof, maar ik schoof ze steeds naar achteren omdat ik niet zo goed weet hoe tof ik ze ga vinden.

  2. Oeh deze staan letterlijk allemaal ook op mijn lijstje. Niet voor dit jaar, maar wel voor volgend jaar. Mijn reading challenge heb ik al gehaald, maar ga nu nog een poging doen mijn Boekenbingo vol te krijgen 🙂

  3. Ha, dat boek van Richelle moet je wel een keer lezen, hoor, inderdaad! Ik vond die serie heel tof en heb ‘m ook nog steeds in de kast staan. =)

    De boeken die ik nog wil uitlezen zijn ‘De part-time junkie’ van Renée Kelder en ‘Max (en de Wild Things)’ van Dave Eggers. In dat eerste boek hoef ik nog maar 30 bladzijden, maar in Max moet ik nog veel meer. Scheelt dat het een kinderboek is, dus het lukt vast wel. =3

  4. Hmm, het einde van het jaar nadert natuurlijk nu wel met vrij rasse schreden, maar ik wil proberen om nog De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine te lezen, het liefst beide delen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.