Onthulling secret project 4

Gepost op December 20 2015 door Katja in persoonlijk / 9 Comments

SPO1Exact 2 weken nadat ik secret project 3 heb onthuld is het nu tijd voor de onthulling van secret project 4. Woehoe! Wat denk jij wat het dit keer is?

Het moment voordat je de auto uitstapt schiet mij nog door het hoofd: “Moet ik mij nu zenuwachtig voelen?” Ik zucht en stap uit de auto. Nee, ik hoef mij niet zenuwachtig te voelen want ik weet al hoe is. Ik weet wat er van mij wordt verwacht. Met mijn moeder op de hielen stap ik het gebouw in. In plaats van dat er een receptioniste zit bij de balie staat er een apparaat waardoor ik mij kan aanmelden. Ik voer mijn 06-nummer in en krijg een bonnetje. Samen met mijn moeder neem ik plaats op de bank. We zitten nog geen 10 seconden voordat de woorden: “Mevrouw Blauw?” door het gebouw klinken. Ik geef deze persoon een sterke handdruk en ik word meegenomen naar een glazenkamertje. Na ongeveer een half uur komen de verlossende woorden. That Blonde Woman staat nu inschreven als mijn bedrijf.

Was dit de onthulling die jij van tevoren had verwacht? Waarom is That Blonde Woman een bedrijf? Het gaat niet alleen om mijn website. Mijn website is slechts een onderdeel ervan. Ik sta nu bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als ‘freelance (foto) journalist’. Ik word de laatste tijd veel gevraagd als fotograaf, maar om mijn website eronder mogen laten vallen wilde ik het stukje ‘journalist’ eraan toevoegen. Daarnaast klinkt ‘freelance’ toch ontzettend tof? En er komen ook nog heel veel leuke projecten aan. 😉

Dus wanneer iemand opzoek is om een boek gerelateerd event vast te leggen… Dan is het vanaf nu mogelijk mij ervoor te vragen. Ik kijk ontzettend uit naar 2016. Ik heb zo’n gevoel dat het een geweldig jaar gaat worden.

Liefs,

 header31-860x280

Tags:


9 responses to “Onthulling secret project 4

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.