Onthulling secret project 3

Gepost op 6 december 2015 door Katja in persoonlijk / 6 Comments

DSC_0276

Misschien vraag je je nu af… Wanneer was de onthulling van secret project 1 en 2? Nou… nog niet. Dus je hebt nog niets gemist! Want secret project 1 en 2 worden pas later onthuld. Het gaat niet op chronologische volgorde. Ik noem puur de cijfers zodat ikzelf niet in de war raak. Maar wat dacht jij dat secret project nummer 3 was?

Say hello YouTube!

https://www.youtube.com/watch?v=GtmFiYBhgNs

Waarom zo geheimzinnig?

Tja, ik had ook gewoon mijn eerste YouTube filmpje op YouTube knallen zonder een ‘secret project’ term te gebruiken. Maar de reden dat ik er toch een secret project aan heb gekoppeld is omdat er aardig wat meer achter zit dan ‘gewoon’ een filmpje maken… 3 weken geleden maakte ik een rigoureuze keuze. Ik koos ervoor om uit mijn comfort zone te stappen en iets te doen wat op mijn bucket lijst staat. Vloggen op mijn eigen YouTube kanaal.

Wacht, dus een YouTube kanaal dat was alles?

Nee, zeker niet! Er zijn heel wat ideeën die achter de schermen worden uitgewerkt (sommige ideeën zijn zelfs al in werking!). Daarnaast ben ik ook bezig met het werken aan mijn video kwaliteiten. Ik heb inmiddels al een paar puntjes gezien die ik wil gaan verbeteren en ik kan niet wachten om daar mee bezig te gaan.

Waarom in het Engels?

Dat heeft te maken met de projecten (de ideeën) die er nog aanzitten te komen met mijn YouTube kanaal. Hier kan ik helaas (nog) niets over zeggen.

B/Vloggen?

Mijn blog zal blijven bestaan. Video’s maken gaat dat niet veranderen. Vanaf 2016 zal er ritme komen in het maken van video’s. Op het moment is het nog heel erg puzzelen met mijn tijd als student en fulltime stageloper.

Vaag

Ik ben nog behoorlijk vaag, dat weet ik. Ondanks dat ik nu de onthulling heb geplaatst op mijn blog zal alles toch nog even voor een tijdje vaag blijven. Ik wil namelijk eerst alles afronden zodat ik met zekerheid dingen kan vertellen typen. Maar zolang je mijn blog blijft volgen kom je er snel genoeg achter.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Onthulling secret project 3

  1. Wow knap hoor, heb er ook wel eens over gedacht om filmpjes te gaan maken, maar heb zo’n hekel aan mezelf terugkijken haha. Laatst toen ik mijn eerste owlcrate binnen kreeg heb ik het bijna gedaan. Maar toch maar niet. Ik ben erg benieuwd naar je filmpjes!

  2. Leuk, Katja! Ik ben niet echt een vlogkijker, maar ik ben benieuwd wat je gaat doen!

    Weet jij trouwens of ze in april weer zoiets tofs gaan doen? Ik wil ook naar Parijs xD

  3. Thyrze

    Yaaaay, ik heb dan toch vandaag je filmpje nog gekeken! Ik heb zelf al vaak getwijfeld of ik dat boek moest kopen of niet. Ben erg benieuwd naar jouw mening!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.